Miss Európát leküldték a pályáról

2004.04.28. 16:37
Laky Zsuzsanna, Európa szépe köszöntötte volna a brazil válogatottat a keddi edzésen, egy szervezésbeli hiba folytán azonban csak Cafunak tudta átadni a plüss pulikutyát és a vörösbort.
Mint megtudtuk, Laky Zsuzsát a Magyar Turizmus Rt. kérte fel a feladatra. Az esemény fényét vele kívánták emelni, ám nem minden zajlott rendben.

Leküldték a pályáról

Tekintse meg galériánkat!
"Örültem a felkérésnek, de sajnos nagyon kínos volt az esemény. Ott volt egy fotós a Turizmus Rt.-től, aki azt szerette volna, ha bemegyek a pályára, és le tud fotózni a brazil focistákkal. Csakhogy volt ott egy férfi - azt hiszem a brazilokkal volt - és ő mindenkit leküldött a pályáról, így sajnos engem is. Pedig eredetileg úgy volt, hogy az összes játékossal találkozom, és átnyújtom nekik az ajándékot."

Mert ajándékcsomag is volt nála. "Volt benne egy CD és egy könyv Budapestről, egy üveg vörösbor és egy plüss pulikutya" - meséli Zsuzsa a Velvetnek.

Fociláz

"Én magam is szeretem a focit, bár nem rajongok érte. A barátom állandóan nézi, így én is. A brazil játékosok a kedvenceim, pont azok akik itt vannak: Roberto Carlos, Ronaldinho vagy éppen Cafu. Ma este mi is megyünk ki a meccsre" - vázolja programját a szépségkirálynő.

További protokoll

Megkérdeztük, volt-e valamilyen szereplése mostanában, ahol képviselte országunkat, de legutolsó beszélgetésünk óta nem járt külföldön, és még nem tudja, a közeljövőben milyen feladat vár rá. "Ezeket ennyire előre nem szokták megmondani. Fotózásokon és interjúkon voltam, meg az időkeréknél is volt egy program, amin részt vettem."

Mint már korábban írtuk, a Magyar Turizmus Rt. április elsejétől Laky Zsuzsa arcával hirdeti országunkat az EU több fővárosának repterén. A szépségkirálynő egész alakos képe díszíti a Sky Europe légitársaság egyik Boeingjét is.