Laky Zsuzsanna egy évig járja Európa egét

2004.06.24. 21:21
A fehér topba és rövidnadrágba öltözött Miss Europe egész alakos képével borítva közlekednek július elsejétől a SkyEurope fapados légitársaság Boeing 737-es típusú gépei.
A repülőket 21x5 méteres Laky Zsuzsanna-fotó ékesíti, így aki Európában repülőtérre téved vagy a magasba tekint és jó a szeme, láthatja majd, hogy nálunk milyen szépek a lányok. A 2003-as Miss Europe már így is elég ismerős lehet az európai polgárok számára, hiszen a Magyar Turizmus Rt. az őt ábrázoló óriásplakátokkal sűrűn lefedte az EU nagyobb városait, illetve azok repülőtereit. Mivel idén nem választottak új szépségkirálynőt, Laky Zsuzsanna még egy évig viselheti az aranyos tiarát és a címet.

Laky Star

Tekintse meg képeinket!
Csütörtökön délután a Ferihegyi Repülőtér 1-es terminálján felavatták azoknak a Boeing 737-es gépeknek a prototípusát, melyekkel majd a SkyEurope légitársaságot választók fognak repkedni. A sajtótájékoztatón a két együttműködő társaság, a Magyar Turizmus Rt. vezérigazgatója, Dr. Galla Gábor és a SkyEurope vezérigazgatói koccintottak Laky Zsuzsannával a további sikerekre.

Az ötlet nem annyira újszerű, mint amilyennek hangzik, hiszen Adrienn Karambeu szupermodell (a híres focista felesége) képmása már szerepelt a SkyEurope gépein promóciós célból.

A fiatal vállalatvezetők Zsuzsanna szépségével és nemzetközi elismertségével Magyarországot szeretnék szimbolizálni.

Avatás

Zsuzsanna az újságírókkal sűrűn telített helyszínen elegáns öltözékben, aggódva várta a budapesti közlekedéssel bajlódó szüleit, és megosztotta riporterünkkel a titkot, hogy köszöni, jól van, és nemsokára külföldre utazik magánútra.

Eközben a sármos szlovák SkyEurope-vezérigazgatók (Christian Mandl és Alain Skowronek) kellemesen elcseverésztek a Ferihegy 1-es volt check in részlegéből kialakított konferenciateremben. A terminált pont most készülnek felújítani, bár Mandl megjegyezte: most látja először, de neki tetszik ez a hangulatos szocreál komplexum úgy, ahogy van.

Klikk a nőre!
Barter

A Magyar Turizmus Rt. együttműködési megállapodást írt alá a fapados légitársasággal, amelynek célja a magyarországi beutazó turizmus fellendítése. Ezt oly módon teszik, hogy a két cég egymás tevékenységét a rendelkezésre álló eszközökkel támogatja. A Laky Zsuzsa-repülőgépeken kívül a légitársaság például repülőjegyeket biztosít a Turizmus Rt. sajtó- és szakmai vendégeinek számára, az meg viszonzásként lehetővé teszi a SkyEurope-nak a részvételt külföldi turisztikai vásárokon.

A fapados légitársaságnak szüksége is van arra, hogy valamivel felhívja magára a figyelmet, hiszen itthon egy éve még csak két olcsó jegyeket kínáló légitársaság működött, mára azonban több mint fél tucat létezik.