Laky Zsuzsának nem tetszik a hazai pálya

hh
2004.10.11. 11:01
Laky Zsuzsanna, a magyar származású Európa Szépe hamarosan Párizsba költözik, mert elege van abból, hogy itthon a kutya se törődik vele.

miss eu
Kattintson!
"Júliusban a barátommal elutaztunk nyaralni Párizsba, mert egy légitársaságtól kaptunk ingyenjegyet. Vicces volt, hogy pont azzal a géppel mentünk, amire rá voltam festve. Az egyik stewardess elmesélte, hogy múltkor viharba keveredett az egyik olyan repülő, amin az én egész alakos képem látható, és pont a fejembe csapott bele a villám" - meséli az amúgy nem túl vidám, inkább aggódó hangú Laky Zsuzsa.

Mint elmondta, a kiutazás még nem száz százalék, hogy összejön, bármi közbejöhet. Ha minden rendben megy, akkor október végén vagy november elején utaznak ki barátjával, és a francia cég segít nekik elérhető áron lakást találni.

Francia segítséggel mehet

"A pár hetes nyaralás alatt jött az ötlet, hogy esetleg Párizsban jobban tudnánk boldogulni, és a város amúgy is a szívünkhöz nőtt hamar. A francia cég, amellyel szerződésem van 2005-ig, pedig tudna segíteni munkákat találni. Szerintük is nagyobb kereslet lehet irántam modellként a divat fővárosában. Februárig vagyunk üzleti kapcsolatban, addig kell cselekednem" - mondja Laky Zsuzsa.

"Apukám már akkor mondta, hogy menjek ki Párizsba, amikor megnyertem a versenyt, de eleinte még nem mertem, meg egyedül nem is akartam. A Pali most kihagy egy évet a pécsi egyetem testnevelési szakán, és eljön velem. Franciául nem tudunk, de majd megtanulunk."

Laky Zsuzsának még nincs érettségije, de azt mondja, ki kell használni azt az időt, amíg a szerződés tart, és majd utána jöhet az érettségi. "Nagyon fontosnak tartom, hogy leérettségizzek, és amint lejár a szerződés, meg is teszem."

Balsors akit régen tép

"Itthon úgy érzem, nem ismernek el kellően, pedig - ez nem nagyképűség de - nem semmi az, hogy Magyarországot képviselhetem Európa-szerte. Csak ezt itt nem tudják vagy nem akarják kihasználni. Ha mondjuk francia lennék, annyit kereshettem volna ebből a győzelemből, hogy az unokáim is abból élhetnének" - kesergett a csinos húsz éves lány.