horoszkóp

Lance Armstrong feleségül veszi Sheryl Crow-t

2005.09.06. 13:14
A popzene női Bryan Adamse nemsokára hozzámegy a nemrég doppingolással megvádolt, hétszeres Tour de France-bajnokhoz.

A két texasi származású híresség eljegyzésének hírét hétfőn erősítette meg a világklasszis kerékpáros szóvivője az AP hírügynökségnek.

Furcsa pár

#alt#
Sheryl és Lance

Az esküvő időpontját még nem lehet tudni, de a szóvivő szerint tavaszra várható. A leánykérésre az Idaho állambeli Sun Valleyben került sor egy kiránduláson.

A pár egy jótékonysági összejövetelen találkozott 2003. októberében, és kis idővel a rendezvény után elkezdtek randevúzni.

A hererákból kigyógyult, harminchárom éves Lance Armstrongnak ez már a második házassága lesz, az első feleségétől, Kristintől három gyereke van. A negyvenhárom éves Sheryl Crow még sosem volt férjnél, de már járt Eric Claptonnal énekessel és Owen Wilson színésszel.

A furcsa szájú Grammy-díjas country-rock előadónőnek, Sheryl Crow-nak mostanában kijut az örömhírekből, mert ebben a hónapban jelenik meg legújabb albuma. Crow Michael Jackson vokálosaként kezdte, és szólóelőadóként 1993-ban az "All I wanna do... (Hi! This ain't no disco, it ain't no country club either, this is LA!)" kezdetű slágerével futott be.

Biciklibotrány

A leendő férj, Lance Armstrong júliusban vonult vissza a sporttól, és augusztusban egy francia lapban, a L'Equipe-ben pattant ki a legújabb doppingbotránya. A lapban megírták, hogy szerintük Armstrong bizonyíthatóan doppingolt első győzelmekor, 1999-ben. Egy laborban állítólag újratesztelték Armstrong '99-ben lefagyasztott vizeletmintáit, és egy tiltott szert, eritropoietint (EPO) mutattak ki benne. A hétszeres bajnok tagadja a vádakat, szerinte nem történt semmi, csak a bulvárújságírók találták az egészet, és a franciák azért is támadhatják, mert fáj nekik, hogy egy amerikai nyerte meg a versenyüket egymás után hétszer.

Armstrongot nem először vádolják doppingolással, de ő azt állítja, mind a hét alkalommal tisztán nyert. Idén áprilisban egy korábbi kísérője az austini bíróságon eskü alatt vallotta, hogy anabolikus szteroidokat talált a bajnok gironai rezidenciájának fürdőszobájában. Ugyan ilyen távra visszamenőleg már nem lehet szankcionálni a doppingvétséget, de a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) ennek ellenére jogi lépéseket tehet Armstrong ellen. Armstrong a múlt hónapban azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy - az ABC sportrovatának híradása szerint - elvitte a nagy bicajos hírében álló George W. Busht egy huszonhét kilométeres biciklitúrára a hegyekbe.