George Clooney alaposan kifogta magának az egykori koktélbár-pincérnő Sarah Larsont: miközben a színész épp azon töpreng, most már akár apa is lenne, 27 éves barátnője személyében egy valódi partianimalt sikerült beleszereznie.

A színész barátnője, aki minden eddiginél jobban az ujja köré csavarta Hollywood legkapósabbnak számító agglegényét, egyelőre nem az anyaságot tervezi. Sokkal jobban élvezi az agyeldobós partizást – állítja a Star magazine. „Sarah olyannak tűnik, mintha mindig is a vörös szőnyegen lejtett volna George oldalán” – nyilatkozta egy ismerőse a lapnak. „Most már úgy írnak róla, mint sikeres modellről és fotómodellről. Pedig valójában egész eddig a „modellkarrierje” csak annyi volt, hogy klubok, újságok és rádióállomások mindenféle rendezvényein kellett domborítania szexi cuccokban, és vadul partizott a barátnőivel”.

Képek Clooney bulizós csajáról!

Hogy hogyan, az a lap birtokába került fotósorozatról kiderül. A képek egy részén a lány 2007. júliusában – egy hónappal azután, hogy összejött Clooneyval – egy ismeretlen férfival látható, amint egy zsúfolt Las Vegas-i bárban miniruhában, a falnak támaszkodva a férfi csípője köré fonja a lábait. A többi fotón egy bikins medencepartin bulizik barátnőivel a Hard Rock Hotel & Casino nevű helyen, pucsítva nyalogatja egy magazin címlapját, majd birkóznak is egy sort.

„Sarah szeret eljárni szórakozni és imád piálni. Szeret lerészegedni, ha mulat, de hát ember, erről szól Vegas!” – mondja az információdús forrás a lapnak. „Hát igen, ilyen a mi Sarah-nk! A legkevésbé sem félénk. Imád feltűnösködni és sose jön zavarba. Ez az a Sarah, amilyennek mi emlékszünk rá Vegasban, nem az a csaj, aki Valentinoban feszít George-dzsal az Oscar-díjátadón”.