horoszkóp

Jude Law eljegyezte Sienna Millert

2005.01.05. 13:25
Jude Law karácsonykor eljegyezte barátnőjét, a huszonhárom éves amerikai színésznőt, Siena Millert. Az óriási gyémántgyűrű már megvan, a házasság napját még nem tűzték ki.

A harminckét éves Law tavaly találkozott Millerrel az Alfie című romantikus vígjáték forgatásán.

Ésszerűtlen férj volt

#alt#
Jude Law és Sienna Millert
Jude Lawnak három gyermeke van előző feleségétől, a divattervezőként és színészként is dolgozó Sadie Frosttól. A színész 2003 októberében, hat év házasság után nyújtotta be a válópert feleségének. A válási iratokban az szerepelt, hogy Law „ésszerűtlen viselkedése” miatt akart elválni az asszonytól. Sadie Frost, Law harminchat éves éves volt felesége kijelentette: minden jót kíván a párnak a jövőre nézve.

Law és Miller együtt töltötték a karácsonyt, és a színész szóvivője szerint ekkor került sor a várva várt eljegyzésre.

Egyik jobb színész, mint a másik

Az amerikai színésznő az Alfie című filmben Nikki szerepében tűnt fel. Nikki a Law által játszott karakterbe volt belezúgva. Miller kisasszony ezen kívül szerepelt még a Layer Cake című filmben, és 2003-ban a Keen Eddie című sorozatban.

Jude Lawt tavaly a People magazinban a világ legszexibb férfiújának választották meg, de színészi képességeivel sincs gond. Oscar díjra jelölték a Tehetséges Mr. Ripleyben és a Hideghegyben nyújtott alakításáért, de több figyelemre méltó alakítást nyújtott már - például David Cronenberg-től az eXistenZben 1999-ben vagy még korábban, 1997-ben Andrew Niccol: Gattaca című filmjében. Idén a Closer (Közelebb!) című filmben lesz látható Natalie Portman és Julia Roberts oldalán. De fog szerepelni a Lemony Snicket - A balszerencse áradása című mesefilmben is, Lemony Snicket hangjaként.