horoszkóp

A bébiszitter kitálal Jude Law-ról a tévében

2005.08.08. 17:33
Sienna Miller pszichológushoz jár, Jude Law békítő utazást tervez, a bébiszitter pedig halálra keresi magát néhány dugással.

Sienna Miller nem tudja egyedül feldolgozni az őt ért csalódást, és azt sem tudja igazán eldönteni, mit csináljon most a bébisziterrel hancúrozó vőlegényével, ezért az egyik legmenőbb pszichológushoz fordult párkapcsolati tanácsadásra. Mi azt gondoljuk, Miller akkor csinálta a legjobban, mikor egészen egyszerűen kijelentette, hogy nem hajlandó többé beszélni Jude Law-val. Aztán találkozott vele a hétvégi házában, ahol szegény nagyon megzavarodhatott, mert most meg pszichológushoz ment.

Miller tanácstalan, Law utazni akar

Jude Law

Miller a New Yorkban praktizáló, nagy szaktekintélynek számító Gilda Carlét kereste fel, hogy kikérje a tanácsát, és együtt próbálják kideríteni, mi lehetetett Jude Law hűtlenségének az oka. Miller egy új szót alkotott vőlegénye leírására, és úgy jellemezte, mint "cheatolic" (kábé: csalótikus), és szegény egyáltalán nem érti a zabolátlan, vad, hűtlenkedések okát. Mi meg azt nem értjük, mért nem inkább Law ment a pszichológushoz.

Valószínűleg ő hasznosabban tölti az idejét, az a hír járja, nagy utazást tervez, amelyre Millert vinné magával, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat. A színész ugyanis úgy gondolja, egy tartalmas programokkal kitöltött minőségi utazás szűkítheti a köztük tátongó szakadékot, írta a Sunday Express, és a Sun. Millerről mostanában az a hír is elterjedt, hogy hathetes terhes, bár az eljegyzést rögtön az ominózus eset után felbontotta.

A bébiszitter jól jár

Mindeközben a bébiszitter, Daisy Wright halálra keresi magát Jude Law nyomorán, eladta már a sztorit számos lapnak, és most három amerikai show-műsorban is beszélni fog a színésszel létesített szexuális kapcsolatáról. Azt nyilatkozta, ő pusztán azért vállalta a szereplést, hogy az emberek megismerhessék a valódi énjét, neki ugyanis nem volt más választása, mint kitálalni, hiszen elvesztette állását Law miatt. (Igaz, a színész előzőleg beajánlotta őt Beckhaméknek). Daisy Wright nem érti, miért rúgták ki, hiszen ő tökéletesen végezte munkáját egy éven keresztül.