horoszkóp

Jude Law mögött nehéz év áll

2004.09.07. 17:57
Jude Law először nyilatkozott válásáról, amiről eddig csak az exnej, Sadie Frost verzióját ismertük. A színész azt mondja, a viták ellenére barátok maradtak, bár most inkább új szerelmére koncentrál.
A színész eddig igyekezett teljes egészében kirekeszteni magánéletéből a nyilvánosságot, így a válásról csak annyit lehetett tudni, amennyit felesége kiszivárogtatott a bulvárlapoknak. Most először érezte úgy Law maga is, hogy már beszélhet az elmúlt év eseményeiről.

Barátok maradtak

Mint a színész elmondta, igen nehéz éven van túl, de szerencsére feleségével sikerült barátokként elválniuk - írja az Ananova. Ez mindenképpen meglepetés, hiszen a sajtóban többször is megjelentek részletek arról, hogy Law és ex-felesége csúnyán összevesztek a vagyonmegosztáson. A színész ugyanis úgy gondolta, hogy a 10 millió font, azaz kb. 3,6 milliárd forint összegű járadék, amit exneje követel tőle, túlságosan magas. Sadie azzal érvel, hogy Jude ennek a háromszorosát is megkeresi egy évben, és az összeg azért sem sok, mert ő támogatta férje karrierjét, amikor a fiatal Law még ismeretlen, kezdő színész volt. Emellett a pár sokat veszekedett három gyermekének láthatásán is.

Új szerelem

A színészt azonban már nem nagyon érdeklik a pénzügyek, ennek legfőbb oka pedig nyilván az, hogy saját bevallása szerint fülig szerelmes új barátnőjébe, Sienna Miller színésznőbe. A bulvárlapok szerint egyébként a végső lökést Law és Frost válásához Miller adta meg, akibe a színész állítólag már tavaly, az Alfie című film forgatásán beleszeretett. A válókeresetet azonban végül a feleség, Sadie Frost nyújtotta be.

"Nagyon nehéz évem volt, egy válás magában is nehéz, de ha gyerekeid vannak még sokkal rosszabb. Hiszen nem akarod bántani őket, de nem képesek arra, hogy mindent megértsenek, ami lejátszódik benned. A legfontosabb dolog, hogy éreztesd velük a biztonságot és a szeretetedet. Szerencse, hogy az utóbbi években az időm megengedte, hogy sokat legyek velük." - nyilatkozta Law.

A válást kisérő viták ellenére a színész kitartott azon kijelentése mellett, hogy volt feleségével egyáltalán nem váltak ellenségekké. "Nézze, három gyerekünk van, és az üzlet, meg a cégünk is összeköt minket. Egyértelmű, hogy beszélnünk kell. Még mindig barátok vagyunk, bármi is történt közöttünk" - erősítette meg véleményét.