horoszkóp

Sienna Miller beszabályozta Jude Law-t

2005.09.22. 12:03
Miller hat pontba szedte Jude Law-val szemben támasztott igényeit, és csak addig marad vele, amíg a színész ezeket betartja. Ha csak egy pontot is megszeg, Miller azonnal kidobja.

Mint azt a Velvet is megírta, Jude Law végül visszakönyörögte magát menyasszonyához, Sienna Millerhez. Miller egy darabig ugyan ki volt akadva, miután Law megcsalta őt gyermekei bébiszitterével, de aztán maga is elismerte a sajtónak, hogy "Jude igazán minden megtesz", hogy elfeledtesse vele azt a kicsike affért. Ez segített Millernek ráébredni, hogy nem tud a színész nélkül élni, és azóta már több helyen mutatkoztak együtt, legutóbb például egy zenés-táncos mulatságon. Többen tudni vélik ugyanakkor, hogy Miller egy hatpontos elváráslistát tolt Law elé a kibékülés előtt, és kikötötte, hogy csak akkor tér vissza hozzá, ha Law ezeket be is tartja. A színész minden pontnak eleget kell, hogy tegyen, ha azt akarja, hogy kapcsolatuk újra működjön, és Miller ne hagyja faképnél.

A hat parancsolat

A hat pont a következő:
1. soha többé ne legyen hűtlen,
2. ne találkozzon volt feleségével, Sadie Frosttal, és barátaival,
3. ne kérdezgesse folyton, hogy hozzá megy-e feleségül,
4. uralkodjon magán és ne kapja fel hirtelen a vizet,
5. ne szóljon bele a karrierrel kapcsolatos döntésekbe,
6. és engedje el a barátaival szórakozni.

Támad a múlt

Sienna Miller

Sienna Miller még a katonás pontok megfogalmazása után megkérte Jude Lawt, készítse el ő is a listáját, de nem a követeléseiről, hanem azokról a nőkről, akikkel eddig lefeküdt. Miller ugyanis a múltbeli hódításokért is rendkívül mérges, amikor például megtudta, hogy vőlegénye egykor Kate Moss-szal is lefeküdt, dührohamot kapott. Ismerősök szerint Jude Law teljesen megváltozott, szelíd papucs lett belőle. Míg a félrelépés előtt teljesen hatalmában tartotta menyasszonyát, most feltétel nélkül beleegyezett a kikötések betartásába.

A párt utoljára Londonban látták együtt egy színházi partin. Sienna Miller jelenleg az Ahogy tetszik című darabban játszik, és színésztársaival elment megünnepelni a darab sikerét, a bulira már Jude Law is elkísérte. Szemtanúk szerint úgy néztek ki, mintha sosem vesztek volna össze, órákig táncoltak, miközben Law hosszan szaglászta Miller nyakát. Két napja a pár egy elegáns, belvárosi londoni hotelben töltötte az éjszakát, de nem aludhattak túl sokat, mert Law reggel hazafelé menet karambolozott. Végül sem neki, sem az elütött motoros futárnak nem lett semmi baja.