horoszkóp

Jude Law utálja a szexjeleneteket

2004.11.23. 12:02
A People magazin által a világ legszexisebb férfiszínészének megválasztott Law nemhogy forgatni utálja a szerelmi jeleneteket, de még csak izgatónak se tartja őket - az önálló és jól főző nőket annál inkább.
Jude Law egyáltalán nem rajong a szexjelenetekért - tulajdonképpen még csak izgatónak sem találja őket. "Vegyük például az időzítést" - sorolta az okokat a Celebrity magaznnak. "Az Alfie forgatásakor egyszer reggel hétkor kellett felvennünk egy szerelmi jelenetet. Mindenki ott állt körülöttünk és az első kávéját iszogatta - én meg soha életemben nem éreztem magam ilyen kevéssé erotikus hangulatban. Az egész rettentő béna volt, amolyan "jó reggelt, szép napunk van, hát akkor most csókolózzunk!".

A valódi szerelem azért összejött

A színésznek mindezek ellenére kellemes emlékei lehetnek az Alfie-ról, hiszen új barátnőjével, Sienna Millerrel ennek a filmnek a forgatásán mégiscsak sikerült összejönnie - még az illúzióromboló szerelmi jelenetek ellenére is. A sikerben azonban inkább a 31 éves színész vonzereje játszhatott nagyobb szerepet, amivel a People magazin olvasóit is lenyűgözte annyira, hogy őt válasszák a legszexisebb férfinek.

Mi vonz egy ilyen pasit?

Hasznos lehet tudni, mi az, ami a világon a legszexisebb férfi szerint leginkább vonzó lehet egy nőben: "Az édesanyám és a nővérem mindketten hihetetlenül önálló személyiségek. Az ilyen dolgok nagy hatással vannak rám." - vallja be Law. "De azt is szeretem - és hangozzék ez bármilyen macsósan is - ha egy nő jól főz. Erről is anyám tehet, mert isteni szakács."