Egyes értesülések szerint Jude Law, a partnercserés szex elkötelezett híve már nem szeretné feleségül venni menyasszonyát, mert a lány folyton bulizik. A három gyerekes családapa életében ez a korszak már lezárult, de Sienna Miller életformája nem zavarja.

Jude Law rosszindulatú pletykának tartja azt az értesülést, amelyik szerint az eljegyzése veszélybe került jegyese, Sienna Miller életmódja miatt. A színész huszonhárom éves menyasszonya ugyanis rendszeresen bulizik, és olyankor reggelig nem kerül elő. Az Imdb moziportál szerint a lány a Brit Filmakadémia televíziós és filmes díjainak átadása után reggel hatig mulatott. A harmincas Jude Law már rég túlesett ezen a korszakon, és állítólag aggasztja, hogy barátnője még nem.

Sienna hadd bulizzon!

"Ez nem igaz. Jude Lawnak semmi problémája nincs Sienna Miller életformájával. Boldogok egymással és még mindig úgy gondolják, összeházasodnak" - mondta a színész szóvivője. Law karácsonykor jegyezte el barátnőjét, akivel Charles Shyer Alfie című filmjében játszott együtt. Két hónappal később mégis felvetődött, hogy megbánta a lánykérést, és a jövő évre szeretné halasztani az esküvőt. Addig is gondolkodik.

"Nevetségesnek tartom, hogy ezzel a kreált történettel zaklatják őket. Siennát legalábbis nagyon bántja" - mondta a színésznő édesanyja a Grazia magazinnak. A párral kapcsolatban legfeljebb annak az információnak lenne hírértéke, hogy elköltöznek. De erről bővebben még nem írtak az újságok.

A partnercsere csődje

Annál több szó esett már korábban Jude Law szexuális életéről. A három gyermekes családapa gyermekei anyjától azért hidegült el, mert speciális hobbit választottak maguknak: a partnercserés szexet. A divattervezőként és színészként is dolgozó Sadie Frosttól 2003 októberében, hat év házasság vált el Law, aki arra hivatkozott, hogy kapcsolatuk felesége "ésszerűtlen viselkedése" miatt került válságba.

Mint arról a Velvet korábban beszámolt, a partnercsere Nagy Britanniában elterjedt szórakozás, amelynek gyökerei az 1970-es évekre nyúlnak vissza. A résztvevők általában átlagos szerelmespárok, akik úgy érzik, feltüzelné őket, ha látnák párjukat mással szeretkezni.