horoszkóp

Jude Law visszasírta magát Sienna Millerhez

2005.08.18. 15:19
Bocsánatkérések, virágcsokrok és a sajtóban kommunikált önostorozás után Jude Law erőfeszítései sikerrel jártak: Sienna Miller hajlandó békülni. Persze a színész megpróbáltatásai azért még nem értek véget: a tervezett esküvőről mostanában nem esik szó, és az újságok is arról cikkeznek, hogy kicsi a farka.

Londonban együtt látták a nemrég válságba került párost: Jude Law és Sienna Miller tegnap a Hampstead Heath-en sétálgatott, ezzel is demonstrálva, hogy minden rendben köztük. Vagy legalábbis majdnem rendben: "Sienna nem bocsátott még meg teljesen Jude-nak, de mindent elkövet, hogy rendbehozzák a kapcsolatukat. Nagyon szereti őt, és nagyon rosszul esett nekik, hogy Law megcsalta" - írta a The Sun egy közeli barátjukra hivatkozva.

Bocsánatot nyert

Jude Law és Sienna Miller

Law persze alig győzi a kanosszajárást: a nyilvános bocsánatkérés után világkörüli utazáson szeretné bebizonyítani neki, hogy mennyire szereti, sőt most már arra is hajlana, hogy előző házasságából származó három gyereke mellé Millertől bevállalna még egy negyediket is. "Minden tőle telhetőt megtesz, hogy bebizonyítsa Siennának, milyen hülye volt, és hogy ez soha többé nem fordulhat elő" - árulta el ugyanez az ismerős a lapnak. Úgy tűnik, Miller vevő a bocsánatkérésre: bár azóta már találkoztak, de a párt most először lehetett nyilvánosan együtt látni, mióta kiderült, Law megcsalta fiatal barátnőjét előző házasságából származó gyerekeinek bébiszitterével.

Nem minden tekintetben meggyőző

A bulvársajtó persze fokozott figyelemmel fordul a pár felé, így már az sem maradhat titokban, ha Law - anyjának franciaországi villájában nyaralva - épp fürdőgatyát vált. Pechjére a pillanatról paparazzifotók is készültek, így most az újságok épp azt tárgyalják, hogy a sármos színész adottságai korántsem túl meggyőzőek. "Hát, nem egy Tommy Lee" - fogalmazott a képeket látva egy ismerős, arra az esetre célozva, amikor pár éve felkerült az internetre a Pamela Anderson és épp aktulális férje nemi életét dokumentáló home videó, amelyben Tommy Lee Law-nál jóval meggyőzőbb benyomást kelt.