horoszkóp

Jude Law gyereket akar Sienna Millertől

2005.08.01. 16:30
Újabb trükköt vetett be Jude Law volt menyasszonya visszahódítására: megüzente neki, hogy gyereket akar tőle. Sienna Millernek azonban esze ágában sincs gyereket szülni, mert mióta Law megcsalta, mindenki megismerte a nevét, és most elhalmozzák szerepajánlatokkal.

Jude Law újabb fegyvert vetett be menyasszonya visszahódítására: ezúttal gyereket szeretne Sienna Millertől. Mint azt már valószínűleg az egész világ tudja, Jude Law először megcsalta menyasszonyát gyermekei bébiszitterével, ezután pedig még egy hibát elkövetett: beismerte az egészet. Miller azóta hallani sem akar róla, Law-t pedig az újságok csak szemét patkányként emlegetik. Mi azonban találtunk a dologban pozitívumot is: kivételesen nem lehet azt mondani, hogy Law fiatalabbra cserélte volna menyasszonyát, a dada ugyanis idősebb a 23 éves színésznőnél.

A gyerek öszehoz

Jude Law és Sienna Miller
A dada, Daisy Wright elmondása szerint Law folyamatosan próbálkozik nála is, a színész azonban valójában Millert akarja visszaszerezni. Kezdte a virágcsokrokkal és a szerelmes levelekkel, majd a sajtón keresztül való üzengetéssel. Ez nem jött be, így Law most azt üzente Millernek: annyira szereti, hogy gyereket akar tőle, hiába van már neki három előző feleségétől, Sadie Frosttól. Law egyik barátja szerint a színész mindennél jobban szereti Millert és úgy gondolja, ha egyszer megbocsátana neki, egy gyerek valóban feloldhatna köztük minden feszültséget. Arról azonban nincs szó, Sienna Miller vajon mennyire akar anya lenni.

Miller inkább befut

Valószínűleg semennyire, hiszen egyrészt még elég fiatal, másrészt nem is futott még be annyira, amennyire valószínűleg szeretne. Ráadásul eddig a szakításból is csak profitált - leszámítva a megaláztatást, hogy megcsalták egy bébisziterrel -, mivel a nevét azóta mindenki megismerte és elhalmozzák szerepajánlatokkal, annak ellenére, hogy eddig még csak az Alfie című filmben domborított, - Jude Law oldalán, vagy inkább rajta.

Bár már tavaly ősszel is felajánlottak neki egy főszerepet a Factory Girl című filmben, ahol Andy Warhol drogfüggő múzsáját kellett volna eljátszania, később azonban közölték, mégsem ő kapja a szerepet, mert nem elég híres. A rendezők így Kati Holmeson kezdtek el gondolkozni, az utóbbi két hétben azonban mindenki megismerte Sienna Miller nevét, így hétfőn közölték, mégis ő kapja meg Edie Sedgwick szerepét. Katie Holmes egyébként visszaadta a szerepet, Tom Cruise ugyanis nem szerette volna, ha barátnője egy kábítószerfüggő áldozat szerepét játssza el. Sienna Miller örül, de egyes nyilatkozatok szerint jobban örült volna, ha nem ilyen körülmények között lesz híres, és nem egy botrány miatt kap meg egy szerepet, ennek ellenére "nem fog belerúgni az ajándék lóba". Mindemellett egy, a thermopülai csatáról szóló filmben is főszerepet játszik majd Spárta királynőjeként, tudta meg az Ananova. Nagy valószínűséggel tehát Miller egyelőre a főszerepeket választja majd a gyerekszülés helyett.