Mostohaapjával szexel majd a kis orrszarvú

vz
2007.04.05. 13:52
Ma mutatták be először a nyilvánosságnak a budapesti állatkert mesterséges megtermékenyítéssel született kisorrszarvúját. Laylának egyelőre nem lehet szabad akarata, gondozói döntenek arról, hogy mikor kell kamera elé állnia. Még párját sem választhatja meg, s gondozóinak tervei szerint leendő mostohaapja vele és anyjával, Luluval egyaránt szexel majd.

A Layla nevet kapta a budapesti állatkert kis orrszarvúja, aki most lépett először teljes testi valójában a nyilvánosság elé. Súlya jelenleg 138 kilogramm, de ez igazán nem látszik rajta. Layla méreteiből és koordinálatlan mozgásából adódóan sokkal inkább olyan, mint egy nagyra nőtt kölyökkutya, semmint veszedelmes állat. Még szarva sincs az orrán.

Gálvölgyi talpig bőrben

Neve azt jelenti, hogy este született, és valóban így történt. De nem ezért hívják ezentúl Laylának, hanem mert az állatkert által meghirdetett szavazáson erre voksoltak legtöbben.

Klikk!

A talpig fekete bőrszerkóban feszítő Gálvölgyi János színművész, az állatkert alapítványának fővédnöke a mai hivatalos névadáson be is mutatta Layla születési anyakönyvi kivonatát, miközben sajnálkozását fejezte ki, hogy az állatoknak emberek között kell élniük.

Layla színre lép

Ezután lépett színre Layla. De nem szívesen tette. Gondozóinak úgy kellett szelíden kitaszigálni őt a kifutóba, hogy ne szaladjon vissza a megszokott istállóba. A kis orrszarvú láthatóan zavarban volt, vélhetően azért, mert most látta másodszor a külvilágot.

Ennyi idegennel pedig még sosem volt dolga: vagy százan állták körül a kifutót kamerákkal, fényképezőgépekkel, Laylának pedig nem volt kedve jópofizni, pózolni. Becsületből körberohangászott párszor, majd inkább ment volna befelé, ha hagyják. Nem hagyták, így sajnos maradnia kellett. Nyilatkozni viszont végképp nem volt hajlandó.

Mostohaapjával kell szexelnie

Layla karrierje még bizonytalan. Lehetséges, hogy idővel másik állatkertbe költözik. Valószínűbb azonban, hogy apja, Easy Boy költözik majd el, helyére pedig új orrszarvúhím érkezne Budapestre, aki a tervek szerint egyaránt párzik majd Laylával és édesanyjával, Luluval. Easy Boy menesztésének oka, hogy bár kiváló kapcsolatot ápol Luluval, szexelni egyáltalán nem volt kedvük egymással. Ezért is kellett a nőstényt végül mesterséges megtermékenyítéssel teherbe ejteni.

Egyelőre Layla nem él szexuális életet, olyannyira, hogy jórészt még mindig tejet és tápszert fogyaszt, bár már ismerkedik a felnőttek szilárd táplálékaival is. Mindenesetre szépen növekszik, hiszen 58 kilósan született januárban, most pedig 138 kilót nyom.