A filmszínész várhatólag úgyis szétnyeri magát a Brokeback Mountain című meleg cowboyfilmjéért kapott díjakkal, ezért márciustól visszavonul egy időre, hogy idejét újszülött kislányával tölthesse. Eközben filmbeli partnere, Jake Gyllenhaal használt ingéért vagyonokat kínálnak az eBay-en.

A filmszínész az Oscar-díjátadó után, márciustól egész év végéig pihenteti karrierjét. Ennek két oka is van: az egyik, hogy több időt tudjon tölteni újszülött kislányával, Matildával, a másik pedig, hogy ezzel is segítse barátnőjét, Michelle Williams színésznőt, hogy minél hamarabb vissza tudjon térni a filmszakmába. Az ausztrál filmszínész idén valószínűleg úgyis minden fontos díjat visz a Brokeback Mountainben Jake Gyllenhaal oldalán, meleg cowboyként nyújtott alakításáért, így ráér lánya felett papáskodni.

Focistafeleség lesz

Heath Ledger

A szombat esti BAFTA-díjátadón a színész így nyilatkozott: "Idén már nem fogok dolgozni, most Michelle-t küldöm ki a paccra, keresse ő a pénzt. Mostantól csak Mr. Anyuka leszek" - nyilatkozta, de ennél Csiszár Jenő focistafeleséges dumája jobb. Mindenesetre Ledger szerint ez nagyon fontos neki, és mindenkinek ajánlja: "Ezt minden édesapának ki kellene próbálnia, ha megteheti" - mondta.

Szexi favágóing

A színész filmbeli szerelme, Jake Gyllenhaal ingéért eközben vadul licitáltak a rajongók az eBay-en. A Brokeback Mountain másik címszereplőjét, Jack Twistet alakító Gyllenhaal kockás inge hónap elején került fel a weboldalra 9,99 dolláros kikiáltási áron, és tegnap, 165 ajánlattal később 101 000 dollárért vásárolhatta meg egy "hlywdstar" nicket használó ismeretlen rajongó. A befolyt összeget a Dél-Kaliforniai Gyermekmentő Szolgálat kapja majd.