A lábfetisiszta zenész nem tesz különbséget férfi és nő közt: nemrégiben lesmárolta zenekarának énekesét, most pedig megszopogatta lábujjait egy szórakozóhelyen. Majd a zenekar többi tagjáét is.

Pamela Anderson exférje februárban már keltett feltűnést azzal, hogy csókolózáson kapták elvált nejével, majd mindketten bőszen tagadták, hogy újra összejöttek volna. Lee ezután más irányultságú feltűnést keltett azzal, hogy nyelvescsókot váltott együttese, a Supernova énekesével, Lukas Rossival. Most pedig még újabbat azzal, hogy a seattlei Feniz klubban nyilvánosan a szájába vette és szopogatta zenésztársai lábujjait.

Kukkol, nyalogat és szop

Tommy Lee

A köztudottan lábfetisiszta Lee már nem egyszer beszélt ilyen tárgyú vonzalmáról, sőt azt is beismerte, néha azért lóg cipőboltokban, mert kukkolja a próbálgató csajok lábujjait. Itt a klubban eredetileg egy groupie-val kezdte: „Egy bögyös vörös lábfejét nyalogatta, miközben az egész zenekar őt figyelte” – mondta el egy szemtanú a National Enquirernek. „Aztán az énekesük, Lucas Rossi is lerúgta a cipőjét, lehúzta a zokniját, és megkérte Lee-t, ugyan nyalja már meg őt is. Tommy erre ejtette a csajt és Rossi lábujjait kezdte szopogatni”.

A beszámoló szerint ezután még a zenekar más tagjai is sorra kerültek, míg a szórakozóhely közönsége undorodva fújolt.

Pamela már nem kér belőle

Lee exneje, Pamela Anderson eközben bőszen tagadja, hogy újra összejöttek volna. A pletykák akkor indultak, mikor februárban egy paparazzó lekapta őket a Santa Monica-i The Ivy nevű étterem előtt, az autóban csókolózva. Anderson azonban pár napja nemcsak Lee-ről, de az egész férfinemről lemondott, mikor azt nyilatkozta, neki ezentúl pasiból elég lesz a két fia.