horoszkóp

Jolie és Pitt lett az év párja

2006.12.14. 14:46
Ki a szigorúbb szülő, melyik a legokosabb gyerek. Ilyen magánjellegű dolgokba engedett betekintés Jolie-Pitt pár. Na nem ezért lettek ők 2006 legjobb párja. Ahhoz több kell: idealizmus és rengeteg afrikai gyerek.

Angelina a fegyelmező szülő kettejük közül - derült ki a People magazin 2006-os legek kiadásából. Az ötéves Maddox kétségkívül okos gyerek, és van benne kellő nyugodtság is. Nevelőszülőei szerint Zahara a lehető legviccesebb személy, akivel valaha találkoztak. Drámai és egyben kreatív is, mindamellett, hogy hangos és bájos. Valószínűleg ő a legnagyobb személyiség a háztartásban. Nagyon büszkék rájuk, mert jó gyerekek.

Jolie nomád, vándorló életviteléthez nehéz igazodni a kiscsaládnak, de egyenlőre még állják a sarat. Biztos eljön annak is az ideje, amikor nem kószálnak városról-városra, mert a gyerekek már az állandó lakhelyet fogják igényelni. Jolie hozzátette, hogy humanitárius és filmes munkája miatt könnyen "hurcolható" egzisztenciát teremtett a családjának. "Most még kemény, de talán eljön annak is az ideje, mikor letelepedünk valahol. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek amikor betöltik a 18. életévüket azt mondják: "Istenem, csak egy helyben szeretnénk maradni. Hiszen most sem akarják soha elhagyni az otthonukat. De még nincs megállás."

Anyu, aki a végsőkig küzd

Szerdán, miután a Nemzetközi Büntetőjogi Bíróság ügyésze bejelentette, hogy megvádolja a Darfuri mészárlások felelőseit, Jolie nyilatkozatot adott ki, hogy ösztönözze az amerikaiakat: támogassák a vádemelést. Az ügyész most igazságot ajánl - közölte.

A pár az olyan szervezetek támogatásán túl, mint a Kambodzsai Egészség Bizottság és a Globális Akció a Gyermekekért, azon is fáradozik, hogy gyermekeik büszkék legyenek a szülőföldjükre: Kambodzsa Meddoxé, Etiópiát Zaharának kell feltétel nélkül szeretnie. Az utolsó látogatásuk során azzal erősítették a kis Meddoxban a szeretetet, hogy nevében szponzoráltak egy segély projektet. "Felismerte önmagát az emberekben" - áradozott Angelina fiáról. Szerinte ez egy csodálatos dolog.

2006 legforróbb nője

Salma Hayek érdemelte ki testi adottságai és látványvilága miatt azt a díjat, amit a legjobb meztelen jelentért adnak. Az Ask The Dusk című filmben nyújtott összebújása Collin Farrell-el elnyerte az aktuális zsűri tetszését. Emellett említésre méltó a 2007 Campari naptárban való szereplése is. Amellett, hogy nagyon erotikus, a férfiak szája is tátva marad - állítják a hozzáértők.