Fergie-é a legszebb láb

2006.10.10. 18:19
A Black Eyed Peas énekesnőjének van a legjobb lába a sztárvilágban - vélik a Sky Showbiz szavazói. Ezzel Christina Aguilerát és a szupermodell Petra Nemcovát is legyőzte.

Fergie, a Black Eyed Peas zenekar 31 éves énekesnője nyerte azt a szavazást, amelyben a Sky Showbiz kereste a legjobb lábakkal bíró hírességeket - olvasható a Stuff magazin internetes oldalán.

Klikk!

Fergie - aki egyébként nemrég jelentette meg első szólóalbumát The Dutchess címmel - olyan vetélytársakat győzött le, mint a második helyre befutó Christina Aguilera, vagy a harmadik helyezett modell, Petra Nemcova. Nemcova nem az egyetlen szupermodell a listán: a háztartási alkalmazottait előszeretettel megtépő Naomi Campbell is a listán van, bár csak az ötödik helyen végzett.

A legjobb lábak listája
1. Fergie
2. Christina Aguilera
3. Petra Nemcova
4. Emma Bunton
5. Naomi Campbell
6. Kelly Brook
7. Sienna Miller
8. Nadine Coyle
9. Jennifer Ellison
10. Jennifer Aniston

A top tízes lista további helyein osztozkodik a Spice Girls Emma Buntonja, vagy a modellből színésznővé avanzsált Kelly Brook. Sienna Miller lábainak vonalvezetése a hetedik helyre volt elegendő, őt követi Nadine Coyle, aki Girls Aloud lánycsapat egyik énekesnője, míg végül a kilencedik és tizedik helyen két Jennifer nevezetű színésznő található: egyikük Jennifer Ellison, másikuk pedig az ex Pitt-nej, Jennifer "Jóbarátok" Aniston.

A szavazatokból a szerkesztők egy további, 52 névből álló "szépséglistát" állítottak össze: ezen még Victoria Beckham is helyet kapott, valamint Angelina Jolie és Paris Hilton is felkerült rá.