horoszkóp

Bahreinben készít új lemezt Jacko

2006.04.19. 13:15
Miután Jacko túladott fél vagyonán, a rosszemlékű Neverlanden és állatkertjén, ismét lemezt készít. Mégpedig a Perzsa-öbölben található Bahreinben. Az album várhatóan 2007-ben jelenik meg.

Az új lemezről szóló bejelentést a Two Seas Records hozzájárulásával tették közzé, mondta a brit zeneipar vezetője, Guy Holmes, akit a Jackson és Abdulla Hamad Al-Khalifa, a bahreini királyi család tagja között frissen alapított közös vállalkozás vezetője. Holmes - aki amúgy a londoni központú független Gut Records főnöke - úgy tervezi, hogy mostantól London és Bahrein között fog ingázni és amellett, hogy Jacko új lemezének munkálatait felügyeli, az énekes üzleti ügyeit is menedzselni fogja - írta a Reuters.

Jacko izgatott

Jacko 2006.01. A 47 éves Jacko a 2001-es Invincible óta nem adott ki új lemezt. "Rettentően izgatott vagyok az új szerződés miatt és nagyon élvezem, hogy ismét stúdióba vonulok" - jegyezte meg Jackson a nyilatkozatban.

Jacko amerikai szóvivője, Raymone Bain minderre úgy reagált, hogy nem volt tudomása a Jackson és Al-Khalifa között kötött szerződésről, de mint mondta, Jacko korábban is a Two Seas kiadót választotta a Katrina hurrikán áldozatainak írt jótékonysági dal megjelentetésére.

Most kell bizonyítania

A Sony BMG-hez tartozó Epic Record szóvivője - ahol Jacko hosszú távú lemezszerződése nemrég járt le - úgy nyilatkozott, hogy a cég nem kommentálja az énekes lépését.

Jacko bírósági tárgyalásai nemcsak anyagi helyzetét rendítették meg, előadói karrierjét is megtörték. Miután előző albuma, az Invincible komoly csalódást okozott Amerikában, mivel csak kétmillió példányban fogyott el, új próbálkozását a zeneipar különleges figyelemmel fogja követni. Thriller című albuma minden idők egyik legnagyobb példányszámban eladott lemeze, csak Amerikában 26 millió példányban fogyott el.