horoszkóp

Leonardo DiCapriót fejen dobták sörösüveggel

2005.06.19. 12:47
Tucatnyi öltéssel kellett összevarrni a színész fején keletkezett sebet, miután Paris Hilton volt fiújának bulijában egy indulatos nő rátámadt.

A People magazin híradása szerint Leonardo DiCapriót pénteken Rick Salomon (ő játszotta a férfit Paris Hilton szexvideójában) hollywoodi otthonában tartott bulijából vérző fejjel szállították kórházba.

A színész szóvivője, Ken Sunshine elmondta, hogy a buli helyszínén egy ismertetlen nő ólálkodott, akit az őrök a DiCapriót ért támadást megelőzően már többször felszólítottak, hogy hagyja el a területet. Az erőszakos nő volt barátját kereste arrafelé, akit állítólag már többször bántalmazott korábbi eseményeken. DiCaprio reggel négykor éppen elhagyta a szűk körű baráti találkozót, amikor rátámadt a nő, akit végül a szemtanúk fogtak le.

Leonardo DiCaprio egyébként Martin Scorsese-vel dolgozik a The Departed című filmen Bostonban és New Yorkban, csak egy kis szünet erejéig utazott Los Angelesbe. Szóvivője a People-nak elmondta, hogy remélik a sérülés nem fogja befolyásolni a forgatás további menetét, és hogy eljárást indítottak a támadó ellen.