horoszkóp

Nicole Kidman lepkefóbiában szenved

2005.01.18. 15:51
Gyerekkora óta irtózik a lepkéktől Nicole Kidman, aki annak idején kerítést mászni is képes volt, hogy a rovart elkerülje. Bevallotta, egy repülőgépből is képes lenne kiugrani, vagy csótányokat engedni a testére, csak a lepkét ne lásson többet.

Irtózik a lepkéktől Nicole Kidman, aki úgy emlékszik, gyerekkorában kerítést mászni is képes volt csak azért, hogy a rovart elkerülje.

A kerítésen át a házba

"Hazaértem a suliból, és láttam, a kertünk kapujára egy óriási lepke szállt. Nem mertem megközelíteni a rovart. Átmásztam a kerítésen, és megkerültem a házat, hogy újra a bejárathoz jussak" - mondta az Oscar-díjas színésznő, akit az Imdb moziportál idézett. Kidman hozzátette, ezt a kört mindannyiszor megtette, amikor csak lepke szállt a bejáratra.

A színésznő - akit nemrég az ausztrál internetezők földijét, Cate Blanchettet megelőzve a legjobban öltözött hírességnek választottak - elmondta, képes lenne egy repülőgépből kiugrani, csak hogy ne lásson több hasonló irtózatos rovart. Illetve hagyná azt is, hogy csótányok mászkáljanak a testén, csak a lepkékre ne kelljen gondolnia. Kidman bevallotta, több próbálkozást is tett annak érdekében, hogy fóbiájától megszabaduljon.

"Egyszer például elmentem az Amerikai Természettudományi Múzeumba, és egyenesen a lepkéket kiállító részlegbe siettem. De képtelen voltam végigmenni azon a folyosón" - panaszkodott Nicole Kidman.

Minimálbér a sztárgázsi

A napokban a színésznő egy másik különös hírrel is a figyelem középpontjába került. Elvállalta, hogy az ausztrál minimumbérnek megfelelő összegért szerepeljen az Eukaliptusz című filmben. Ezzel a gesztusával a honi filmipart szeretné felvirágoztatni. A filmben szerepel Russell Crowe is, de arról nem tudni, ő is egy dokkmunkás gázsijáért vállalta-e a szerepet. Nicole Kidman különben sem tartja jogosnak, ha a fizetéséről érdeklődnek. Azzal vágott vissza, hogy a szomszéd fizetését sem illik firtatni. Miért épp az ő gázsija fontos?