horoszkóp

Lindsay Lohan majdnem elütötte rajongóit

2007.03.02. 12:34
Lindsay Lohan egy buli után csaknem elgázolta ifjú autogramkérőjét, majd annak édesanyját. Mindezt természetesen részegen.

Egy negyvenes New York-i édesanya azt állítja, hogy a Mean Girls sztárja, azaz Lindsay Lohan ittasan vezetett egy hollywoodi parti után. Ellen Morrissey azért hozta nyilvánosságra Lohan kisasszonnyal történt összecsapást, mert a színésznő elméletileg egy alkohol és drogelvonó díszvendége.

Éjjeli baglyok gyülekezete

Morrissey rémálomként emlegeti a hajnali találkozást, mert a botrányhősnő iszonyatosan bűzlött az alkoholtól, mikor távozott a partiról. Emellett -a közös fotó elkészülte után- majdnem elütötte őt és 13 éves kislányát.

Az America's National Enquirer-nek tett nyilatkozata szerint Morrissey-nek azért fájó emlék a Hotel Roosevelt-i találkozás, mert mikor odaszaladt a színésznőhöz és könyörgött a neki, hogy had pózoljanak vele egy közös fotón, akkor "Lindsay éppen egy pohár átlátszó italt tartott a kezében, citromkarikával, és úgy tűnt, mint aki a részegségtől csak hadarni tud. Ezt követően pedig dülöngélve ment a Mercedes típusú gépjárművéhez."

Lohan a rehabról kapott kimenőjét töltötte a hotelben, a lelkes anyuka távozásakor állította meg. Miután túlestek a ceremónián, a parkolóból való kiálláskor majdnem elgázolta őket, tekintve, hogy ittas állapotban volt. Lohan képviselői viszont jelentéktelennek tartják az incidenst, mert szerintük "Ellen Morrissey-nek inkább azon kellene aggódnia, hogy tinédzser korú lánya ilyen késői órán még ébren van."