Lindsay Lohan egyre magasabb szintekre hág drogkarrierjében: a pia mellett használt szereknek a kokain mellett az extasy is részét képezi.

Lindsay Lohan ismét drogozik és piál – írja a National Enquirerre hivatkozva az IntoGossip pletykablog, ami magában nem újdonság, hisz a News fo the World hétvégi számából már tudjuk, hogy a színésznő átlag két és fél gramm kokaint tol egy-egy partizós éjszakán. Az új infó ebben az, hogy a koksz mellett Lohan ecstasyt is szed.

„Ész nélkül drogozik és iszik. Semmit nem tanult a rehabból” – mondta el rosszallóan Lohanről a National Enquirernek egy magát – nem meglepő módon – megnevezni nem kívánó forrás, aki azt is elmesélte, hogy a színésznő az ecstasyt sem veti meg.

„A Coachellán Lindsay hat bogyó ecstasyt vett: három kék Smurföset, három rózsaszín gyémántosat; és vett még három és fél gramm kokaint is” – számolt be a bevásárlólistáról a jóbarát. „Aztán egész hétvégén egyik csíkot a másik után tolta, annyira, hogy minden partiról ő ment el utoljára, mert annyira pörgött”.

A baráti beszámoló szerint ezután a színésznő a hosszúra nyúlt éjszaka után kiadós reggelivel hozta formába magát: „Négyszáz dollárért rendelt két üveg Ketel One vodkát, egy üveg Belvedere vodkát és egy üveg Patron tequilát reggelire. Azóta a hétvége óta pedig folyamatos bódulatban él. Beletörte az ecstasyt a kokszba, úgy szippantotta, hogy tényleg üssön. A kedvenc piája a vodka, egy ásványvizespalackban állandóan ez van nála, esetleg kicsit felhigítja egy kis szódával. De a tequilát és a pezsgőt is imádja”.

Lohannek igazán nincs szüksége ellenségekre, ha ilyen barátok veszik körül, akik részletes információkkal szolgálnak az újságok számára a színésznő drogozási szokásairól. Ügyvédre sokkal inkább. Jogi képviselője, Mark Heller már felszólította a News of the Worldöt, hogy mutassák be neki azt az állítólagos videót, amelyből eddig csak képeket közöltek. A rossz minőségű fotókon úgy tűnik, Lohan látható, amint egy barátnőjével kokaint szippantanak egy bár mosdójában, de ügyvédje nem volt hajlandó megerősíteni az azonosságot.

Miután a lap vasárnapi kiadása lehozta a képeket, Lohan sírógörcsöt kapott. Egy ismerőse a Life&Style magazinnak elmondta: „Hisztérikusan zokogott. Meg van győződve róla, hogy most mindenki rá utazik”.