A színésznő 137 ezer dollárt költött elvonókúráira, Britney Spears pedig közel húszezret fog a most tervezettre. A celebritások leszokási próbálkozásait látva az egyik zenecsatorna úgy döntött, kihasználja a tendenciát, és a télen rehab-valóságshow-t indít.

Totálisan leégett a harmadik elvonóját letöltő Lindsay Lohan, akinek a leszokás - helyesebben a háromszori próbálkozás - eddig összesen 137 ezer dollárjában van - írja a FemaleFirst. A színésznő nemrég jött ki a Cirque Lodge nevű luxuselvonóról, amely egy 30 napos kezelést körülbelül 3000 dollárért kínál. Lohan két hónapot töltött a rehabon, így csak ez a legutóbbi kísérlete több mint 6000 dollárba, vagyis kicsit több mint egymillió forintba került. Az eddigi próbálkozásokkal együtt eddig 25 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy leszoktassák a függőségeiről.

Ezek után érthető, hogy a színésznő anyagilag nem áll túl jól: a FemaleFirstnek nyilatkozó forrás szerint teljesen le van égve. Erről azonban nem csak a rehab tehet: ahhoz a 7 millió dollárhoz képest, amit eddig költött drogokra és alkoholra, ez szinte ingyen volt. Lohan most tért vissza Los Angelesbe, ahol egy producerrel találkozik, aki talán munkát ajánl neki.

Hatékony kezelés, harmadszorra is

"Egyik klinika sem kínál hatékonyabb kezelést" - írja a Cirque Lodge luxusrehab honlapja. Ennek némileg ellentmond, hogy Lohan vérében az elvonó alatt is kokaint mutattak ki. A Utah állambeli klinika két lehetőséget kínál az alkohol-, drog-, és gyógyszerfüggőknek: a Lodge egy síparadicsomra néz, a Studio pedig egy kanyon mellett található. Itt raftingolt Lindsay Lohan is, aki a képek szerint meglehetősen jól érezte magát az idilli körülmények között.

Nincs visszatérítés

Britney Spears viszont a legutóbbi hírek szerint Eric Clapton klinikáját választotta. Bár az énekesnő unokatestvére cáfol, az angol OK! magazin szerint a malibui Promises klinika után Spears most az Antigua szigetén található Crossroads Centre-ben próbál majd leszámolni az alkohollal. A Crossroads Centre 12 lépéses, három fázisból álló, saját kifejlesztésű elvonókúráját 19 500 dollárért (3.442 ezer forintért) vehetik igénybe a betegek. Távozás után reklamációt nem fogadnak el: pénzvisszafizetés nincs, és a biztosító sem állja a költségeket, amit a bevonulás előtt kell kifizetni.

Leszokás élőben

A VH1 zenecsatorna jó érzékkel látta meg a rehabról ki-be járkáló sztárok új generációjában a lehetőséget, így "Celebrity Rehab with Dr. Drew" címmel sorozatot is épít az új kultuszra, írja a variety.com. A valóságshow-t a neves addiktológus, a Pasadenai Klinika orvosa, dr. Drew Pinsky vezeti majd, a show állítólag januárban indul, a neves mezőnyről azonban egyelőre nincs részletesebb információ.