Lindsay Lohan egy olasz filmfesztiválon még a múlt év végén három pasival is összejött. Az egyikük most elmesélte, hogyan cserkészte be őt a színésznő, milyen fehérnemű volt rajta, milyen volt a szex Lohannel. Alessandro Di Nunzionak, Lohan alkalmi szexpartnerének és egy olasz zenekar dobosának csak az esett rosszul, hogy csak egy volt a sorban.

Lindsay Lohan Olaszországban, Caprin tartott filmfesztiválon három férfival is smárolt, eggyel biztosan le is feküdt, mert Alessandro Di Nunzio a The News of The Worldnek részletesen elmesélte Lohanhez fűződő viszonyát a megismerkedéstől kezdve a hat órával későbbi ágyba bújásig.

"Lindsay nagyon, nagyon jó volt és meglepően tapasztalt. Mindent ki akart próbálni, minden pozitúrát. Nagyon rugalmas és kalandvágyó" - mesélte vigyorogva Di Nunzio a The News of The Worldnek.

Di Nunzio egy darabig modell volt, most az Orfen nevű olasz zenekar dobosa, a filmfesztiválon pedig hangmérnökként tevékenykedett. Lohannel azon a hajón találkozott, amivel Nápolyból Caprira mentek.

Először fogalma sem volt róla, hogy Lindsay Lohannel van dolga: "Hatalmas fekete napszemüveget viselt, és az egész utat azzal töltötte, hogy forgolódott és engem nézett. Amikor kimentem dohányozni, követett. Csak folytatta a bámulást. Elbátortalanított, és visszamentem."

A bárban

A dobos legközelebb a hoteljük bárjában találkozott Lohannel, aki odahívta magához. Di Nunzionak még ekkor sem esett le, kivel beszélget, csak jóval később, akkor viszont majdnem elájult.

Aztán Lohannek a filmfesztivál díjátadójára kellett mennie, de előtte még egy gyors randira hívta alkalmi partnerét: "Nem is akartam elhinni, hogy elhív vacsorázni. Büszke voltam, hogy elkísérhetem, aztán elhívott még néhány klubba is a barátaival. Később hirtelen közelhajolt, a szemembe nézett, és azt kérdezte, megcsókolhat-e. Ez a furcsa szerepcsere megdöbbentett, de aztán összeszedtem magam és megcsókoltam. Aztán a klubban csak csókolóztunk, nem törődött vele, hogy ki néz minket.".

A hotelszobában

Di Nunzio elmondása szerint végül hajnali fél három körül mentek vissza a Mariott hotelbe, ahol laktak, ahol Lohan szobájában még hosszasan beszélgettek az ágyon fekve. Ekkor Di Nunzio még egyáltalán nem gondolta, hogy több is lesz a dologból.

A hosszas beszélgetés során a férfi elmondása alapján szóba kerültek Lohan alkohol- és drogproblémái, amiket túlságosan nem akart részletezni. Ezután mindenféle szép szavakat mondott Di Nunzionak, hogy mennyire odavan érte, mert nem drogozik. Ezzel már teljesen sikerült magába bolondítania aznap esti áldozatát.

Az ágyban

Lohanről egy korábbi barátja állította, hogy szexfüggő, így nem csodálkozhatunk a történet nagy fordulatán. Di Nunzio elmondása szerint Lohan beszélgetés közben hirtelen kipattant az ágyból és magát egyáltalán nem zavartatva teljesen meztelenre vetkőzött.

"Nem összeillő fehérnemű volt rajta - fekete melltartó smaragzöld franciabugyival. De azokat is levette. Meztelen lett, elállt a lélegzetem. Lindsay lenyűgöző. A teste tökéletes, hibátlan. Aranyszínű volt a bőre, néhány tetoválással. A jobb csuklóján a Lélegezni szó volt olvasható. Azzal viccelődött, azért van, hogy ne felejtsen el levegőt venni. Emiatt arra gondoltam, hogy elég törékeny lehet. Miután gyorsan ledobta a ruháit, bebújt a takaró alá. [...] Teljesen sokkolt, hogy ő tette meg az első lépést - bele is telt egy időbe, hogy rájöjjek, nekem is le kéne vennem a ruháimat" - mesélte Di Nunzio.

Miután a férfi túltette magát a tényen, hogy éppen Lindsay Lohan vitte őt ágyba, állítása szerint teljesen átlagos emberek közötti szex következett. "Imádott csókolni, nem akarta abbahagyni - függetlenül attól, hogy mit csináltunk. Biztonságos szex volt, ami után hozzámbújt és elaludtunk" - mesélte röviden a dobos.

A másnap

Di Nunzionak reggel el kellett mennie, ezért a "Majd hívlak!" megoldás mellett döntöttek. Lohan még olasz fiújával szerette volna tölteni a szilvesztert, de ez nem valósult meg - annak ellenére, hogy Lohan Olaszországban maradt -, amit Di Nunzio nem is bán annyira, mert igen rosszul esett neki, mikor megtudta, hogy a rövid olasz út alatt ő csak az egyik volt a Lohan három prédája közül.