Most Lindsay Lohanről terjed szopós videó

2008.03.21. 22:02
Tegnap óta Lindsay Lohan állítólagos szexvideója tartja izgalomban az erre gerjedőket. A pár másodperces filmen valóban jól kivehető, amint egy szőkére festett nő leszop egy ismeretlen férfihez tartozó farkat. Épp csak az nem, hogy a nő tényleg Lohan-e, a farok tulajdonosa pedig expasijai közül miért épp Calum Best volna. Ami biztos: valaki szopik.

Az első hírt egy állítólagos Lohan-szexvideóról egy ismeretlen dobta fel egy fórumban, azt állítva, hogy azt maga Calum Best küldte el „néhány ismerősének” – írja a The Sun. A találgatások szerint a pár másodperces filmecske csak ízelítő, hamarosan várható majd egy hosszabb verzió is.

A rendkívül rossz minőségű, durván pixeles film alapján csak az biztos, hogy a felvétel egy Lohanre valamelyest emlékeztető nőről készült – a hasonlóság nagyjából a hajszínben ki is merül, illetve az még stimmel, hogy Lohannek is van orra, szeme és szája -, és hogy a másik szereplő egy farok, ami egy fehér pólós, letolt nadrágú férfihez tartozik. Ezek a különös ismertetőjelek nem igazolják egyértelműen a szereplők személyazonosságát – Lohan arca például a valóságban nem nyolc pixelből áll -, ugyanakkor nem zárható ki a felvétel valódisága sem. Nevüket természetesen titkoló ismerősökre hivatkozva a lap állítja, Lohan „teljesen pánikba esett a hírtől, mert nem is emlékszik, hogy felvették közben”. Mivel Besttel folytatott viszonya nagyjából egybeesik alkohol- és drogfüggősége alatti ámokfutásával, ez akár még helytálló is lehet.

A láthatatlan, de bőven 18 éven felülüieknek szóló videó itt megtekinthető.

A színésznő tavaly nyáron randizgatott az egykori angol futball-legenda, George Best modellként ismertté vált fiával, bár kapcsolatuk soha nem volt elsöprő szerelemnek nevezhető. Mikor pedig a színésznő elvonókúrája után „unalmas lett”, a továbbra is partiarcoskodó Best gyorsan dobta őt. Bestnek egyébként nem Lohan lenne az egyetlen megörökítésre érdemes numerája, 2005-ben már felvették őt a zártláncú videokamerák egy West End-i bár bejáratában, amint épp Elizabeth Jaggerrel gabalyodik össze.

Hihető

Kristin Davis netre került szexképei esetében nem igazán volt helye tiltakozásnak: a képeken egyértelműen és jól beazonosíthatóan a Szex és New York Charlotte-ja szerepel, és nincs is ebben semmi különösebben cikis azon kívül, hogy mekkora naivitásra vall, ha valaki ismertnek számító színésznő létére hagyja magát lefotózni aktus közben.

A gazdag múltú Lohan, mint egy lehetséges szexvideó főszereplője kevésbé meglepő lehetőség – főleg, hogy az elvonón felszedett snowboardos pasija, Riley Giles tavaly év végén már belengetett egy ígéretet pár közzéteendő szexfotóról. Mégis, a most előkerült film alapján nem mondható, hogy az ő esetében is ennyire egyértelmű a helyzet.

A Lohan-kisfilm valódiságának hivatalos elismerése egyelőre várat magára: a két érintett sajtósai egyelőre még azt se voltak hajlandóak kommentálni, hogy egyáltalán létezik-e. Ahogy Vivica Fox hasonló videója esetében: itt is csak a szopás biztos.

Dupla lehetőség

Lohan szerelmi élete azonban mostanság nem a pasikról szól, a Star magazin szerint jelenleg épp két leszbikus szeretője közül nem tud választani. Egyikük régi DJ barátnője, Samantha Ronson, akivel a tavalyi rehab idején forró szerelmesleveleket váltottak, sőt házasságot is tervezett – állítólag. A másikuk Courtenay Semel, Terry Semel Yahoo!-elnök lánya, akivel a színésznő együtt is élt – állítólag. „Sam és Courtenay vetélkednek Lindsayért” – írja egy bennfentes informátorra alapozva a Star. „Mindketten megmondták neki, hogy szerelmesek belé”.

Lohan 2004 óta mutatkozik Ronsonnal, akivel még március elején is látták összeölelkezve a New York-i Atelier nevű helyen, ahol a DJ-lány fellépett. A lap információi szerint azonban Lohan mindeközben már Semellel élt együtt Hollywood Hills-i otthonában, míg a közelmúltban egy nagy veszekedés után Semel elköltözött. Ennek ellenére azonban „nem tud elszakadni Lindsaytől, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze”. Családja mindenesetre nem nézi jó szemmel a viszonyt, szerintük Semel csak Lohan hírnevére gerjed, és még rossz hatással is van rá.