horoszkóp

Lindsay Lohan újra megmutatta a melleit

2008.03.29. 08:40
Lindsay Lohan leszbikus korszakából ismert Samantha Ronson nevű barátnőjével ment bulizni, a melltartóját viszont otthon hagyta, ráadásul a felsője meg áttetsző volt, így mindenki láthatta melleit, ha még nem figyelte meg őket, amikor Marilyn Monroe-ként pózolt.

Lindsay Lohan Sharon Stone és Jordan után szembesült azzal a problémával, ami akkor áll elő, ha valaki nem vesz melltartót, viszont vékony anyagú sötét ruhát igen, és a fotósok jó erős fényeinek köszönhetően az anyag áttetszővé válik. Itt meggyőződhet róla.

Amikor a képek készültek, a csúfosan leszereplő I Know Who Killed Me című film főszereplője, Lindsay Lohan korábbi állítólagos leszbikus időszakából származó DJ barátnőjével, Samantha Ronsonnal ment éppen bulizni.

Lindsay Lohannek akkoriban volt viszonya Samantha Ronsonnal, amikor még elvonóra járt.

Olaszországban

Állítólag pikáns leveleket is váltottak egymással, Lohan pedig azt mondta Ronsonnak, hogy ha kijön az elvonóról, feleségül veszi/férjhez megy Ronsont/hoz. Nem így történt, Lohan azóta már több pasit is elfogyasztott.

Többek között egy filmfesztiválon egy olaszt is, akitől legalább megtudta a világ, hogy Lindsay Lohannel nagyon jó az ágyban, ráadásul sok pózt ki szeret próbálni.

A színésznő mellének látványa egyébként nem újdonság. Néhány hete Bert Stern újrafotózta vele Marilyn Monroe életének utolsó fotósorozatát, amelyen Lohan Monroe-hoz hasonló pózokban látható, szintén meztelenül.