Lindsay Lohan megint az ájulásig bulizott

2008.04.21. 19:00
Lindsay Lohan korábbi jó szokását felelevenítve a hétvégén addig bulizott, amíg ki nem dőlt. A mostani szórakozáskor készült képek emlékeztetnek arra a tavaly májusi sorozatra, amelyen a kocsijában fekszik félig ájultan. A két esetet Samantha Ronson, Lohan leszbikus barátnője köti össze. Mindkétszer vele volt szórakozni a színésznő. Közben Lohan megint összeveszett az apjával.

Lindsay Lohan vasárnap hajnalig bulizott a New York-i Hawaiian Tropic Zone nevű helyen, ahol tavalyi elvonója utáni absztinens életvitele ellenére koktélozgatni látták – tudtuk meg a Sawftól.

2007. május 28.

Lohan reggel negyed ötig táncolt a számokra, amiket leszbikus barátnője - akivel állítólag a bulizós hétvégén össze is költözött - Samantha Ronson játszott. A zene a Madonna-Britney Spears vonalon mozgott. Aztán, amikor hajnalban együtt távoztak, Lindsay Lohan olyan vacakul nézett ki, mint nagyjából az egy évvel ezelőtti fotókon, amelyek után nem sokkal azelőtt készültek, hogy rehabra ment.

Lindsay Lohan józansági fogadalmának az sem tehetett túl jót, hogy megint összeveszett az apjával. Ezúttal azon, hogy Michael Lohan összevissza beszélt arról, Lindsay Lohan mikor és miért megy Indiába, ha egyáltalán megy.

2008. április 20. - nagyjából csak a ruha más

Michael Lohan örömmel újságolta el az In Touch magazinnak, hogy: „jövő tavasszal azért megyünk Indiába, hogy a gyerekek szexuális rabszolgasága ellen lépjünk fel. Ezen kívül még az AIDS áldozataival is szeretnénk foglalkozni. Azt mondta nekem [Lindsay Lohan – a szerk.], hogy mindenképpen szeretne jönni”.

Lindsay Lohan ezután a sajtósán keresztül volt kénytelen magyarázkodni. „Lindsay soha nem akart olyat csinálni, amiről az apja beszélt, mint példéul elmenni Indiába. Az apja már megint bekattant” – mondta el a PageSixnek Lohan egyik barátja.

A színésznő barátai úgy gondolják, hogy Lohan szülei sosem voltak kedvesek a lányukhoz, ezért kizártnak tartják, hogy a hétvégi New York-i kiruccanásakor – amikor megint a beájulásig töltötte magába az alkoholt – meglátogatta volna a városban élő családját.