Lohan apja beismerte, hogy lánya leszbikus

2008.05.29. 13:48
Michael Lohan szerint is teljesen nyilvánvaló, hogy lányának a DJ Samantha Ronson nem annyira a barátnője, hanem inkább a pasija. De ahogy a Monroe-stílusú aktfotókról, úgy erről se szeretne többet tudni.

Michael Lohan megerősítette a régóta nyílt titokként kezelt pletykát, ami szerint filmszínésznő lánya nem egyszerűen baráti csókokat vált Samantha Ronson nevű DJ barátnőjével. Mint az In Touch Weeklynek fogalmazott, a két lány közti szerelmi kapcsolat "nyilvánvaló mindenki számára, akinek csak egy kis agya is van". Ahogy azonban annak idején lánya Marilyn Monroe-aktsorozatával kapcsolatban is struccpolitikát hirdetett, úgy erről se akar a szükségesnél többet tudni: "Linds a lányom, és vannak dolgok, amiket egy apa nem akar se látni, se hallani. Felnőtt nő, maga hozza meg a döntéseit. A többi csak rá és Istenre tartozik".

Nyílt nemtitok

Lohan és Ronson jelenleg is együtt élnek, és bár hivatalosan nem nyilatkoztak kapcsolatukról, nyilvánosan egyáltalán nem titkolják. Múlt héten Cannes-ban, egy P.Diddy yachtján rendezett partin a páros egyenesen elválaszthatatlannak bizonyult: folyamatosan ölelgették egymást, táncoltak és csókolóztak is, ennyire.

A pár állítólag esküvőt is tervez, ami nem újdonság: Lohan tavalyi elvonókúrája alatt forró szerelmesleveket írogatott Ronsonnak, és már akkor megkérte barátnője kezét. A FemaleFirst információi szerint Lohan expasijának, Calum Bestnek elárulta, hogy már el is jegyezték egymást - amit a lap szerint az a gyűrű is alátámaszt, amivel a Dolce & Gabbana cannes-i buliján szúrtak ki a kezén, valamint hogy Lohan újabban Lindsay Ronsonként is szereti emlegetni magát -, és hogy az esküvőre júliusban fognak sort keríteni a countryénekesnő (és köztudottan melegikon) Dolly Parton Dollywood nevű vidámparkjában.

Egymást szeretik

Inkább vele, mint nélküle

Ronson és Lohan nem csak barátnői kapcsolatáról 2007 tavaszán kezdődtek a találgatások, amikor a színésznőt és a 30 éves, nyíltan leszbikus DJ-t egy tokiói klub előtt látták csókolózni. A két lány ekkor már három éve ismerte egymást, de a hivatalos verzió akkor még az volt, hogy csak olyankor vannak együtt, mikor Lohannak épp nincs pasija. Nyár végén azonban kiszivárogtak azok a szerelmes üzenetek, amiket Lohan akkor írt Ronsonnak, mikor épp a Promises klinikán próbált lejönni drog- és alkoholfüggőségéről. "Bébi, a te pinád az, amiért élek. Beledöglenék, ha te nem volnál. Házasodjunk össze és legyenek gyerekeink" - írta a többihez képest még romantikusnak tekinthető üzenetben Lohan Ronsonnak MySpace-weboldalán.

Ezután a színésznő még kicsit bizonytalankodott, ennek jeleként volt, hogy egy nap három pasit is végigsmárolt, egy másikkal pedig minden pózt ki akart próbálni, majd rövid ideig együtt élt Courtenay Semellel, a Yahoo vezérigazgatójának leszbikus lányával. Mióta azonban ennek vége szakadt, ismét egyre többet látták Ronson társaságában, majd idén áprilisban össze is költöztek.