Lindsay Lohan az év végére feleség lesz

2008.09.10. 19:28
Samantha Ronson egy fellépésén jelentette be, hogy barátnője hamarosan Mrs. Ronsonként fog bemutatkozni. Lindsay Lohan és barátnője kapcsolatuk komolyságáról leginkább csak rébuszokban beszélnek, a házassági szándék bejelentése után közös tetoválást csináltattak: csillagot és szívecskét. A színésznő közben azzal növelte címlapmegjelenéseinek a számát, hogy a Video Music Awards alkalmából sem vett melltartót.

"Az év végére a szerelmem már Mrs. Ronson lesz. A mai este egy nő erejét mutatja be, amit alábecselülni annyi, mint alábecsülni az egész világot" - idézte az OK! magazin Samantha Ronsont egyik Los Angeles-i fellépéséről. A házasság először Lindsay Lohanben merült fel, aki már hónapokkal ezelőtt azt mondta, alig várja, hogy hivatalos papíron is egymáséi lehessenek barátnőjével.

Lindsay Lohan a Marie Claire októberi számában elmesélte, hogy jelenlegi barátnőjével, Samantha Ronsonnal közös tetoválást csináltattak – írja a People. És a közös tetoválás Hollywoodban tudjuk, hogy sokat jelent, még akkor is, ha aztán Johnny Depp kínosan hordja magán Winona Ryder nevét, és Angelina Jolie is bánja már az örök emlékeztetőt Billy Bob Thorntonra.

„Samanthának van egy csomó csillaga, úgyhogy én ezt kaptam, ő pedig ezt” – mondta Lohan a Marie Claire-nek és először egy csillagra mutatott a kezén, majd egy kis szívecskére. „Nagyon boldog vagyok. Nagyszerű ember, és nagyon jó hatással van az emberekre a környezetében. De azt hiszem, ha bármi is megváltozott az életemben, az miattam van. Túl vagyok rajta, megtanultam kezelni, és meghoztam a döntést, hogy továbblépjek” – fogalmazott zavarosan Lohan, valószínűleg a korábbi alkoholproblémáira utalva.

A házassági bejelentésen és a közös tetováláson kívül egy harmadik nagy hír jutott még a mai napra: Lindsay Lohan sajtósa hivatalosan cáfolta, hogy a leendő ifjú pár örökbe szeretne fogadni egy gyereket. Úgyhogy az eddigi találgatásokat, hogy miért nézegettek gyerekruhákat, kicsit parkolópályára kell helyezni.

Lohan a Marie Claire-nek a folytatásban elmesélte még, hogy új házat tervez venni, ahol össze akar költözni valakivel, de nem akart válaszolni arra kérdésre, hogy Ronson-e az, akivel május óta vannak együtt.

A párra nem jellemző, hogy egyértelmű kijelentésekben vállalnák egymást, de a legutóbbi MySpace-en zajlott üzengetés után egyre nyilvánvalóbbá teszik mindenki számára, hogy boldogok egymás mellett.

Miközben Lohan magánélete a jelek szerint megfelelően működik, a színésznő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az MTV Video Music Awards díjátadóra egy olyan felsőben ment el, ami gyakorlatilag alig takart oldalról valamit a melléből. Így jól látszott, hogy Lohan nem vett fel melltartót, de egy ilyen darabhoz ez talán hülyén is vette volna ki magát. A speciális ruhadarab, amit Lohan visel egyébként az úgynevezett ingmell, vagy más néven plasztron.

Nem a mostani az első eset, hogy Lohan látványosan hanyagolja a melltartóviselést, augusztus közepén Beverly Hillsben vásárolgatott szabadon mozgó mellekkel, persze semmi bajunk a melltartó nem hordással.