Lindsay Lohan kokainozott az elvonón

2007.09.28. 20:18
Kokaint mutatatott ki Lindsay Lohan drogtesztje, aki a Cirque Lodge magánklinikán éppen drog és alkohol-elvonókúrán vesz részt. Néhány napja vodkát kapott egy barátjától ásványvizes palackban, hogy bírja a rehab györtelmeit.

Lindsay Lohan a világ egyik legkiszámíthatóbb híressége, sok meglepetést nem tartogat az emberiség számára. A legújabb hír, hogy a drogelvonúkúrán is drogozott, a legutóbbi tesztje kokaint mutatott ki a szervezetében. A Star magazin szerint a színésznő azzal védekezett, hogy ez csak egyszer fordult elő, amióta a Cirque Lodge magánklinikán borsos áron ápolják. Orvosa szerint azonban ez nem túl velős kifogás.

Lovaglás, románc, vodka

Lindsay Lohan

Lohannek sok izgalmas élményben volt része a klinikán, ahol egyébként a harmadik elvonókúráján vesz részt, eddig ugyanis egyiken sem sikerült leszoktatni őt a drogokról és ivásról. A színésznő raftingolhatott, biciklitúrázhatott és lovagolhatott is, amikor kedve volt, és ehhez egy ápoltat választott partneréül.

Tony Allennel, a Dead Stays Alive gitárosával a klinika zuhanyzójában jött össze, legalábbis a pletykák szerint. Annyi biztos, hogy Allen felesége beadta a válópert, és magával viszi a 720 milliós örökségét is, ami a zenészt nagyon elszomorította. Tony Allen egyébként úgy nyilatkozott, házasságuk már azelőtt a mélypontra jutott, hogy evonult volna a rehabra.

Visszatérve Lindsay Lohanre, néhány napja azzal is vádolták meg, hogy vodkát ivott az elvonókúrán, amit egy barátja juttatott el hozzá ásványvizes palackban. Arról a hírek nem szólnak, orvosa hogyan dolgozza fel ezt a szakmai balsikerét.