horoszkóp

Lindsay Lohan sztriptízelni tanul

2006.12.19. 17:32
A színésznőnek egy profi sztiptíztáncosnőt kell alakítania egy filmben. De még maga sem tudja, hogy szeresse ezt a szakmát, vagy sem. Egyelőre inkább megviseli a sztriptíztánc, ami igenis kemény munka.

Lindsay Lohan kénytelen együttérezni a sztriptízszínpadok sztárjaival, ugyanis maga is belevágott ebbe a nagy kihívásokat rejtő szakmába. A színésznőt egy profi sztríptíztáncosnő tanítja a szakma fortélyaira, melynek során Lohan rengeteg zúzódást szerzett és állandóan a fájdalmaira panaszkodik.

Minderre azért van szüksége, mert megkapta az "I Know Who Killed Me" című film főszerepét, ebben pedig karaktere szerint egy olyan táncosnőt alakít, akit elrabol és megkínoz egy sorozatgyilkos, de túléli. Lohan szóvivője, Leslie Sloane Zelnik megerősítette a Page Sixnek, hogy a filmet már forgatják, és Lindsay Sheila Kelly-től, aki az aerobkius sztriptízt kifejlesztő táncosnőtől vesz órákat, valamint hogy "már nagyon is megtapasztalta, mennyire nem egy könnyű szakma ez. Ezek a nők minden tiszteletet megérdemelnek".

Szeretlek is, meg nem is

Lohan eközben arról panaszkodott egy barátainak írott emailben, hogy mennyire ki van akadva a kemény edzésektől: "Én mondom, ezek mind kurvák... kivéve persze néhányat! Három óra rúdtánc után csupa folt vagyok. Mindenhol... úgy nézek ki, mint egy két lábon járó nagy kék folt. Nagyon kemény, tényleg, soha nem gondoltam volna például, hogy a testem olyan helyein lehetnek véraláfutásaim, mint ahol most vannak. Komolyan mondom, haver, nem hazudok, minden tiszteletem a sztriptíztáncosnőké!" - tette hozzá.

Lohan kék foltjai ellenére eddigi szokásához híven is ugyanúgy partizik a film forgatása alatt, mint eddig, de állítólag már nem iszik alkoholt - írja még a PageSix. Mióta a színésznő bejelentette, hogy már egy éve jár az Anonim Alkoholisták találkozóira, azóta józan, habár fenntartja azt a jó szokását, hogy sűrűn eljár otthonról. "Ha a forgatás befejeződik, arra szeretne összpontosítani, hogy józan tudjon maradni, és értékesebb életet éljen" - mondta egy forrás az újságnak. Lohan szerinte azon is erősen gondolkodik, hogy visszaköltözik New Yorkba és hátra hagyja "a mérgező Los Angeles-t az összes mérgező emberrel együtt".