Lindsay Lohan az idei év egy részét elvonókúrán töltötte, és ott is bebizonyította, hogy a drog és alkoholfüggőségen kívül is vannak még számára addikciók. A snowboardos kezelt, Riley Giles azt állítja, Lohan szexfüggő, és fizikilag nem lehet bírni a tempóját.

Lindsay Lohan az idei év egy részét elvonókúrán töltötte, a fennmaradó időben bulizott, és forgatott is (tudják, ő egy színésznő). Az elvonók iránti lelkesedése figyelemreméltó, ezért egyre új és új függőségeket tudnak nála megállapítani orvosai. Most, hogy állítólag nem drog és alkoholfüggő, újabb addikcióról tudhatunk, habár nem a kezelőorvosától. A snowboardos Riley Giles azt állítja, Lindsay Lohan szexfüggő.

Éjjel-nappal szexeltek

"Lindsay egészen biztosan nimfomániás. Nagyon vad az ágyban, nappalokat és éjjeleket szexeltünk át" - idézte a férfit a News of the World, aki egyszer meg akarta szakítani az élménysorozatot, de állítása szerint Lindsay követelte az újabb aktusokat. Giles szerint a színésznő kikészíti a férfiakat a szexuális étvágyával, magát pedig kokainnal tuningolja. A két fiatal egyébként a Utah államban található Cirque Lodge luxusklinikán ismerkedett meg egymással, ahol Lindsay Lohan azzal próbálta emlékezetessé tenni az elvonókúrája monoton ideját, hogy kikezd a lehető legtöbb fiatal, drogfüggő kezelttel.

A színésznőnek nem kell félnie attól, hogy mit hoz a jövő, ha a férfiak nem bírják már a tempóját, nemrég ugyanis bejelentette, hogy biszexuális, és ezt azzal is támasztotta alá, hogy egy partin barátnőjével, Courtenay Semellel jelent meg kézenfogva.