Nemrég felröppent a hír, miszerint Lilu és Balázs végleg elhagyja "képzőjüket", a VIVA televíziót. A pletykák azonban nem igazak: a két sztár meghosszabbította szerződését a csatornánál, és emellett naponta feltűnnek majd az RTL Klub képernyőjén is. A Való Világ új háziasszonya, Lilu kimondottan örül a feszített munkatempónak. Mint mondta, így könnyebb lesz elviselnie vőlegénye hiányát.
"Mindketten sokat köszönhetünk a zenetévének, a csatorna dolgozói gyakorlatilag a második családunk." - állítja Balázs. "Az, hogy sokat dolgozunk egy másik televíziónál nem zárja ki azt, hogy a VIVA-nál is készítsünk műsorokat." - magyarázta döntését a VJ. Mivel ezt mind a két csatorna vezetői így gondolják, Lilu és Balázs örömmel aláírták szerződéseik meghosszabbítását, így heti váltásban szerdánként ők lesznek a házigazdái az Interaktív című élő műsornak. Erre pedig mindkettőjüknek más-más oka van.

Élőben szereti

Balázs - bár nagyon jól érzi magát a Balázs show-ban - élő műsort jelenleg csak a VIVA-n vezethet. "Élvezem, hogy az Interaktívban folyamatosan beszélgetek, betelefonálnak, üzennek a nézők, s mindenre nagyon kell vigyázni, hiszen nem lehet javítani. A csapat pedig profi, s mindenki jó barát." - mondta.

Segít elviselni

Lilu is mindenkivel jóban van a VIVA csapatából. Szeret ott dolgozni, de az ő szerződéshosszabbításának magánéleti okai is vannak. "A vőlegényem, Tóth Norbert ugyan most itthon van, de hamarosan ismét külföldi klubnál fog futballozni. Ezért inkább munkával töltöm az időmet, addig sem gondolok rá." - nyilatkozta a fiatal műsorvezető.