Lilu már nem beszél az esküvőről

2004.06.17. 09:39
Lilu és barátja, Tóth Norbert idén nyárra tervezték az esküvőt, ám a műsorvezetőnőnek a sok munka mellett nem jut ideje megszervezni a nagy eseményt, így erről nem nagyon beszél. Azt azonban a Velvetnek elmondta: szereti, amit csinál, és nem akar már ügyvéd lenni.
Kovalcsik 'Lilu' Ildikó úgy gondolja, ő már végleg a televíziózásnál marad, tudta meg a Velvet. A műsorvezető hiába szerezte meg három éve a jogi diplomáját, a szakmai gyakorlatát még nem kezdte el, és úgy gondolja, már nem is fogja. "Annak idején nem volt rá lehetőségem, hiszen akkor már javában tévéztem és szerettem is csinálni. Egy ügyvédbojtár nemigen végezhet más munkát a gyakorlat mellett, így bele sem kezdtem" - nyilatkozta.

Sőt, saját bevallása szerint azon sem gondolkodott nagyon, hogy a jogi pálya melyik része vonzaná, annyira egyértelmű volt neki, hogy a Vivánál maradt. "Ráadásul eredetileg sem nagyon akartam jogász lenni. Irodalom szakra jelentkeztem, csak oda nem vettek fel, jogra meg elsőre felvettek. De már másodévben elkezdtem tévézni, és másfél év alatt bele is rázódtam. Én ezt nagyon élvezem, egyre nagyobb saját műsorokat kapok, úgy érzem fejlődöm, és érdemes ezt csinálnom."

Eleinte nem kedvelték

Tekintse meg képeinket!
Lilu többször elmondta, hogy eleinte nem nagyon szerették őt a nézők, és csak akkor kezdték elfogadni és megkedvelni, amikor saját műsora lett. "Rengeteg nehézséggel kellett megbirkóznom, de nem csoda, hiszen soha nem láttam előtte kamerát - mondta a műsorvezető, aki saját bevallása szerint soha, álmában sem gondolt arra, hogy valaha is tévézni fog. Lilu egyébként egy médiaiskolát is elkezdett másoddiplomaként, de azt végül nem fejezte be. "A Mizújs-ban kezdtek megszeretni, mikor megtaláltam a saját hangomat, stílusomat. A Vivával rengeteget forgattunk, élő, beszélgetős műsorokat, szinte nincs olyan élethelyzet, amibe ne kerültem volna, rengeteg szituációt kellett megoldanom."

Magunk is úgy gondoljuk, igazán fejlődni egy élő, beszélgetős műsorban lehet, ezért kérdeztük, nem jelentett-e visszalépést a Való világ, ahol igaz, hogy sokkal többen látják, viszont feladata sokkal egysíkúbb és unalmasabb.

A VV-t is élvezi

"A VV egy más dolog, sokkal nagyobb produkció. A Vivánál egy kis stúdióban forgatunk, és az egész olyan, mintha egy kis család lennénk. Az RTL Klubnál ezzel szemben egy hatalmas stúdióban kell dolgoznom, ahol rengeteg kamerára kell figyelni, meg kell tanulni mozogni, a súgógépre figyelni, egyszóval uralni a helyzetet. Szóval itt is rengeteget tanultam, nem beszélve arról, hogy egy profi stábbal, a legjobb szakemberekkel dolgozom együtt."

Lilu szerint a VV-ben is szükség van empátiára, hiszen a villalakók hetekig nem érintkeznek mással, csak vele és Stohl Andrással, ráadásul amikor egy-egy játékos kiesik, gyakran igen rossz lelkiállapotba kerül, és vigyázni kell, hogy ne bántsák meg semmivel.

Már nem beszél az esküvőről

A Velvet legutóbb akkor adott hírt Liluról és párjáról, Norbiról, amikor egy esküvőszervező cég sajtótájékoztatóján reprezentáltak, - nem véletlenül, hiszen a pár már hosszú ideje szeretne összeházasodni. "Én már nem is nagyon beszélek erről" - mondja Lilu - "Annyira elúsztunk megint mindennel. A VV miatt nekem minden nap bent kellett lennem, és nem tudtunk semmit intézni. Semmiképpen sem szeretnénk azonban nagy esküvőt, csak magunknak a nyilvánosságot kizárva. Szóval ha meg is tartjuk nyáron, nem fogjuk nagy dobra verni."

A műsorvezető azonban jelenleg talán az esküvőnél is jobban vágyik egy kis pihenésre, hiszen azt mondja, gyakorlatilag öt éve nem volt szabadságon, még a nyarakat is végigforgatta. Most szeptemberig nem tér vissza a képernyőre, és addig nyaralni szeretne. Éppen most jöttek vissza a Balatonról, ahol egy hetet töltöttek a párjával, és szombat reggel indulnak Barcelonába. Utána Lilu még Egyiptomba is elutazik a szüleivel, focista párja azonban oda már nem tudja elkísérni.

Lilu azt mondta, egyáltalán nem tölt be központi szerepet az életükben a foci EB, de ha éppen meccs van a tévében, azt azért megnézik. Lilu egyébként az olaszoknak drukkol.