horoszkóp

Lilu is távozott a Danubiustól

2006.09.22. 09:20
A műsorvezető belefáradt a hajnali kelésbe, és különben sincs energiája arra, hogy új csapattal szokjon össze. Sebestyén Balázs három hete hagyta ott az adót.

Elfáradt

Lilu két éve rádiózik, de mostanra elfáradt. A Színes Bulvár Lap információi szerint a műsorvezetőnőt megviselte, hogy minden reggel fél ötkor kell kelnie, ezért hosszú gondolkodás után felmondott a Danubius rádiónál.

Köszöni a lehetőséget

Klikk!

Lilu a lapnak azt nyilatkozta, hálás annak, hogy esélyt kapott a rádiónál, mert mindig is szerette volna kipróbálni magát a műfajban. Mivel azonban reggeli műsorát, a Trióst teljesen átszervezik, nem lenne energiája egy teljesen új koncepcióban, új emberekkel összeszokni. Lilu hozzátette, nagyon nehezen szánta el magát a távozásra.

Lesz majd másik

Sebestyén Balázs, aki pár hete távozott a Danubius rádiótól annyit mondott, megérti Lilu döntését, de nem aggódik szőke kolleganőjéért. Biztos benne, hogy számtalan helyen kap majd másik munkát. Sebestyén Balázs a Velvetnek korábban azt nyilatkozta, azért jött el a rádiótól, mert szeretett volna beleszólni a műsor hangvételébe, ezt a mozgásteret azonban nem adták meg neki a főnökei.