horoszkóp

Titokban ment férjhez Lilu

2005.06.21. 10:44
Tóth Norbert focista után Lilu kollégájával, a Rettegés foka operatőrjével vigasztalódott - egész addig, míg pár hónapos ismeretség után hirtelen férjhez nem ment hozzá.

Az RTL műsorvezetője Barbadoson mondta ki az igent Árva Lászlónak, a műsor operatőrének, akivel a forgatások során szerettek egymásba. Lilu tavaly év végén, mindössze pár héttel a focista Tóth Norberttel történt szakítása után ismerkedett meg a most már férjévé előlépett Árvaival, de eddig csak óvatosan nyilatkozott új kapcsolatáról - írta a Színes Mai Lap.

Nász a homokon

A ceremóniára a fehér homokos tengerparton került sor, és bár a napos időjárásáról híres szigeten aznap reggel szakadt az eső, a szertartás előtt mégis kisütött a nap. Lilunak nem sok előkészületet igényelt az esküvő, mindössze a papíjaikat kellett előre lefordítattniuk, és az esküvői ruhát magával vinnie. A Színes Mai Lap információi szerint a pár nászútját is a szigeten töltötte, és mindössze pár napja érkeztek haza.

A rokonok is csak a rádióból tudják

A műsorvezető hétfőn, a Danubius Rádió élő reggeli műsorában jelentette be a hírt, és - mint a Blikk írja -, azóta folyamatosan csörög a telefonja. A szűkkörű esküvőről ugyanis csak a családja és pár barátja tudott - akik a barbadosi helyszín miatt nem voltak jelen -, mindenki más utólag gratulál nekik. Lilu első benyomásai szerint a házasság furcsa, de élvezi, és minden alkalmat megragad, hogy férjének hívja Lacit.