horoszkóp

Van az pénz, amiért vetkőzik a brazil modell

2009.04.10. 21:22
Adriana Lima ugyan már férjes asszony, de ez nem akadályozza meg abban, hogy továbbra is kamera előtt vetkőzzön, hiszen ez a szakmája. A több mint tíz éve modellkedő brazil híresség most a Victoria's Secret bikinijeit mutatja be, de a cég nyári fehérneműkollekcióját is vele adják el.

A Victoria’s Secret kedvenc modellje nemrég a tengerparton pózolt a kameráknak, hogy bemutassa a cég legújabb fürdőruhakollekcióját, és egyben kellőképp frusztrálja azokat a nőket, aki a strandszezon előtt le akarnak fogyni. A 27 éves brazil híresség annyira közkedvelt a cég döntéshozóinak a körében, hogy a nyári szezon fehérneműit is ő mutatja be – látható a CelebTV összeállításában.

A kedvező külső jegyek mellett a sok éves tapasztalat is a modell mellett szól: Lima mindössze 15 éves volt, amikor megnyerte a Ford modellügynökség helyi versenyét, majd a következő évben a nemzetközi megmérettetésen a második helyen végzett. Végül egy másik ügynökség, a nem kevésbé világhírű Elite szerződtette le. A Victoria’s Secretnek köszönhetően azóta ő a második legjobban kereső fehérneműmodell a világon, a szupermodellek összesített listáján pedig a negyedik helyen áll Gisele Bündchen, Heidi Klum és Kate Moss mögött. Lima egyébként kilenc évvel ezelőtt lett a fehérneműket gyártó cég hivatásos modellje, és a Maybelline kozmetikai céggel is szerződésben áll. Gyerekkorában mindenesetre senki nem sejthette, hogy épp ezen a vonalon fog fényes karriert befutni, ugyanis kislányként még rettegett a vakuvillanástól.

Lima sok kolléganőjéhez hasonlóan ő is egy közismert embert választott párjául: idén februárban ment férjhez Marko Jarichoz, a Minnesota Timberwolves kosárlabdacsapat egykori játékosához. A mézesheteket azonban némileg beárnyékolhatta, amikor egy nő azzal vádolta meg Lima férjét, hogy erőszakoskodott vele. A sportoló ellen végül nem emeltek vádat.