horoszkóp

Lindsay Lohan majdnem megfulladt

2006.01.04. 13:38
A fiatal színésznőt komoly asztmarohammal szállították kórházba hétfő éjszaka. Szilveszterkor még anyjával bulizott, sőt éjfél után DJ-zett is kicsit.

A 19 éves színésznőt hétfő éjszaka szállították kórházba súlyos asztmarohammal a Miami Prive Nightclubból, ahol épp egy újévi partin vett részt. Egyelőre nem tudják, mi váltotta ki a rohamot, ami miatt az éjszakát is a kórházban kellett töltenie - nyilatkozta Lohan sajtósa, Leslie Sloane az E! Online-nak.

Újévi fogadalmak

Lindsay Lohan

Az újságnak ezt megelőzően Lohan maga még a partin nyilatkozott újévi fogadalmairól: "Szeretnék több jótékonysági tevékenységben résztvenni, és több időt tölteni a családommal". Emellett vannak még egyéb kívánságai is, de ezekről csak annyit árult el: "hét dolgot fogadtam meg, mert ez a szerencseszámom".

Sokoldalú tehetség

A családjával töltött időt viszont nem tipikus családi szórakozásokra használja: anyjával például partizni jár. Szilveszterkor például szintén a The Sun által "látványosnak" mondott édesanyjával, valamint barátnőjével, Nicole Richie-vel és expasijával, Wilmer Valderramával együtt mulatott. Az újság szerint Lohan kicsit soványka, de azért fantasztikusan néz ki az új barna hajszínével, és persze nagyon tehetséges is: miután órákig táncolt, kis időre maga is a DJ-pult mögé állt.