A tinédzserkorú színésznő és az érett férfikorban lévő színész egy filmbemutató után hosszasan fogdosták egymást. Szóvivőik szerint azonban ezt kizárólag szakmai jelleggel tették, úgyhogy nyilván a Willis lakosztályában folytatódó parti is csak művészeti kérdésekről szólt.

A 18 éves színésznő-énekesnő tagadja, hogy összejött volna az 50 éves Bruce Willissel, pedig egyes források szerint meglehetősen közel kerültek egymáshoz Willis új filmje, a Hostage bemutatóján. Szemtanúk szerint ugyanis a két színész meglehetősen gátlástalanul fogdosta egymást, majd egyszer csak "Bruce annyira lehúzta Lindsay nadrágját, hogy kilátszott a fenekén lévő, La Bella Vista szövegű tetoválása". A szemtanúról később kiderült, hogy zavarában elnézte a szöveget, a színésznő szóvivője szerint ugyanis Lohannek egy La Bella Vita felirat van tetoválva a csípőjére - legalábbis a szóvivő ide pozicionálta a feliratot.

Kizárólag szakmai taperolás volt

#alt# Szintén a szemtanúk azt állítják, hogy a két művész ezek után Willis magánlakosztályában folytatta a partit. Képviselőik azonban azt állítják, hogy a színész és a lánya korabeli Lohan a filmbemutatót követő fogadáson találkoztak életükben először, és kapcsolatuk kizárólag szakmai jellegű gesztusokra korlátozódik.

Lohan szóvivője a New York Postnak azt nyilatkozta: "(Lindsay) egyáltalán nem tanúsít semmiféle érdeklődést Willis iránt, kizárólag csakis mint a következő filmjének producerére tekint rá." Willis szóvivője szintén megerősítette ezt az információt: a pár nem randizgat, csak arról van szó, hogy a színész jegyzi producerként az ifjú színésznőcske Just My Luck című filmjét.