A Velvet nem reprezentatív felmérése szerint a magyar hírességek közül Konta Barbarának van a legjobb melle, Fresh Wikinek a legjobb segge, Szekeres Nórának a legjobb lába, Osvárt Andreának pedig a legcsinosabb arca. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint melyik honi sztárnak vannak a legszebb ajkai. Szavazzanak!
A szavazásnak vége

1. Dér Heni

A Sugarloaf énekesnője ugyan szingli, de olyan közismert emberek rajonganak érte, mint például Jáksó László, aki "legszívesebben belemarkolna Dér Heni hajába és két napig el sem engedné", vagy Damu Roland, akivel a híresség egy héten keresztül évődött a Hal a tortán című főzőshow keretében. Vajon mivel babonázta meg Dér Heni a fent említett sztárokat? Talán a csókos ajkaival? Kérjük, hogy véleményüket pontokban fejezzék ki.

Még nem érkezett szavazat

2. Kelemen Anna

Bár az egykori playmate ajkai nem mondhatóak természetesnek, úgy gondoltuk, hogy legalább egy jelölttel kedveskedünk azoknak, akik ezt a műfajt kedvelik jobban. A szőke celebritás ajkainál csak újból felpumpált keblei követelnek nagyobb figyelmet, de arra kérjük olvasóinkat, hogy a tekintélyes dekoltázst ezúttal ne vegyék figyelembe. Jó pontnak viszont felszámíthatják, hogy Kelemen Anna Joshi Barat műsorában megfogadta, szakít zűrös életével. Sok sikert!

Még nem érkezett szavazat

3. Hargitai Bea

A kissé hisztis híresség ajkait újabban állítólagos kedvese, a kolumbiai sorozat színész és ügyeletes szexszimbólum Alejandro Martinez birtokolja. Bea több magazinban is pózolt már, ahol részben fedetlen bájain kívül azt is megcsodálhatták félig nyitott ajkaival elért erotikus kisugárzást. Hargitai Bea mimikáját A kiválasztott című műsor kedvéért még tovább fejlesztette, ami egy Danny Blue-val folytatott röpke románcban csúcsosodott ki.

Még nem érkezett szavazat

4. Demcsák Zsuzsa

A Mokka új műsorvezetőjének nincs oka panaszra, hiszen két szülés után is sikerült megőriznie alakját. Bár előnyős külső tulajdonságainak nagy hasznát vette modellként, majd tévés személyiségként is, ez most nem sokat nyom a latban, hiszen nem az összkép a fontos, csupán egyetlen egy apró, de nem elhanyagolható részlet, mégpedig Demcsák Zsuzsa ajka.

Még nem érkezett szavazat

5. Marozsán Erika

Bár a Szomorú vasárnap és a Rokonok főszereplője inkább szakmai teljesítményével akar kitűnni a tömegből, reméljük, Marozsán Erika nem haragszik meg, hogy felkerült a listánkra. Miközben a színésznő életpályájával ismerkedtünk, rábukkantunk Marozsán Erika egyik külföldi adatlapjára is, amin védjegyként, vagy különleges ismertető jegyként zöld színű szemeit említik meg. Azért ne feledkezzünk meg a száj alatt található anyajegyről sem.

Még nem érkezett szavazat

6. Szalontai Ági

A Bár 2.0 aduásza kellőképpen jellegzetes vonásokkal rendelkezik ahhoz, hogy egy szemfüles olvasó azonosítani tudja őt egy-egy felnőtteknek szóló filmben. Annak ellenére, hogy az egykoron szőke lány nem örül túlzottan annak, hogy lerántották a leplet titkáról, könnyen lehet, hogy ez lesz a kulcs a hírnévhez, ami elől saját bevallása szerint egyelőre menekülni akar. Ragadjanak billentyűzetet, és győzzék meg Szalontai Ágit, hogy érdemes maradni.

Még nem érkezett szavazat

7. Csősz Boglárka

Legtöbben talán az Apám beájulna című film cicababájaként ismerik Csősz Boglárkát, de lehet, hogy sokaknak az Operabálon elkövetett divatellenes bűncselekménye miatt cseng ismerősen a neve. Nos, az ifjú sztárjelöltnek ezúttal sem modellként, sem színésznőként, sem énekesnőként, sem divatdiktátorként nem kell bizonyítania, elegendő lesz a megnyerő külső. Ami egyébként adott, hiszen a legenda szerint egy időben minden erdélyi szépségversenyt megnyert.

Még nem érkezett szavazat

8. Erdélyi Tímea

A Barátok közt egykori sztárja már több fordulóban is szerepelt, de eddig még egyszer sem sikerült megkaparintani az első helyet. Talán most több sikerrel jár. Bár az a lány, akit egy kollégiumi bulin szájon csókolt egy kép kedvéért, nem zengett olyan ódákat a színésznő ajkairól, mint ahogy azt Jenny Shimizu tette Angelina Jolie esetében, reméljük ez semmiképpen nem hátráltatja nyolcadik jelöltünket a győzelemben.

Még nem érkezett szavazat

9. Ördög Nóra

Bár az RTL Klub műsorvezetője nemrég ment férjhez, reméljük nem zavarja sem őt, sem párját, ha most arra kérjük olvasóinkat, hogy szemrevételezzék ajkait. A híresség egyébként Herczeg Zoltán divattervező szerint 2007-ben a legjobban öltözött közszereplő. Ördög Nóra előnyös külső kvalitásaira egyébként a férfimagazinok is felfigyeltek, de a Szombat Esti Láz háziasszonya nem kívánja megmutatni csupasz bájait.

Még nem érkezett szavazat