Liptai Claudia kislányt szeretne

2004.12.27. 10:43
Liptai Claudia és Gesztesi Károly egyelőre még nem tervezi az esküvőt. A Mokka műsorvezetője nagyon szeretne egy babát, de retteg a gyermekvállalástól.

Liptai Claudia a Velvetnek tavasszal még úgy nyilatkozott, hamarosan kimondja a boldogító igent élete párjával, Gesztesi Károllyal, de ez nem történt meg. Pedig egyesek még azt is tudni vélték, hogy gyermeket vár a színésznő, írja a Blikk. A Mokka 31 éves műsorvezetője a találgatások után a mai Szulák-showban beszél először szomorú titkáról, és bevallja, hogy korábban már elvesztett egy gyermeket.

Szégyenlős démon

Liptai Claudiáról kevesen gondolnák, hogy annyira szégyenlős, hogy sokáig csak leoltott villanynál szeretkezett, mondván "az első randin senki nem kíváncsi a karfiolmezőkre", írja a Blikk. Szulák Andrea hétfői tévéműsorában a színésznő arról is beszél, hogy külseje miatt komplexusai vannak, ezért szívesen befeküdne a plasztikai sebész kése alá. A beszélgetésből azonban az is kiderül, hogy Liptai különböző csábítási praktikákat alkalmaz, egyszer például tejszínhabbal bekenve, kabátban várta haza kedvesét, Gesztesi Károlyt.

Nincs esküvő

A műsorvezetőnő elmondása szerint Gesztesivel tökéletes harmóniában élnek, de egyelőre nem tervezik, hogy összeházasodnak. Liptai "nem akar a sajtónak esküdni", ahogy fogalmazott, "azt szeretné, ha kedvese elrabolná, hogy Hawaaiin, homokban állva mondassák ki a boldogító igent". Gesztesi Károly egyébként elvált férfi, korábbi házasságából van három fia.

Liptai Claudia nagyon szeretne egy kislányt, de mint kiderült nagyon fél a gyerekvállalástól, ugyanis egyszer már elvesztett egy gyermeket. A műsorvezetőt nagyon megviselte a baba halála, de nem akar lemondani az anyaságról. Mint mondta, az anyaszerep annyira fontos számára, hogy karrierjéről is boldogan lemondana, ha kiderülne, hogy várandós, írja a lap.