horoszkóp

Liv Tyler-t nem izgatja, hogy gömbölyű

2006.03.21. 11:42
Az igencsak gömbölyű Liv Tyler kiakadt azokra a sztárokra, akik szülés után két hónappal nádszál vékonyan mutogatják magukat magazinokban. Szerinte ugyanis nem lehet ilyen gyorsan lefogyni.

Nehéz lefogyni

Liv Tyler szerint képtelenség ilyen gyorsan leadni a terhesség közben felszedett kilókat. "Olyan nehéz lefogyni szülés után. Nem is értem minek kell úgy csinálni, mintha ez úgy menne, mint a karikacsapás" - nyilatkozta Tyler a Female Firstnek - " Ráadásul rossz példát állít a rajongóknak. A magazinokban szereplő sztárok három héttel a szülés után nádszál vékonyak. Mind azt állítja, hogy attól fogyott le, hogy mászkál a totyogó gyerek után. Ez baromság. Ettől nem lehet megszabadulni 20 kiló feleslegtől" -fakadt ki a színésznő aki egy éve szülte meg kisfiát és tényleg elég gömbölyű.

Kifakadásában partnerre talál Catherine Zeta-Jonesban, aki szintén az anyává lett hollywoodi filmcsillagok fogyókúra mániáját ostorozta a közelmúltban. A kétgyermekes anya különösen észveszejtőnek tartja, hogy nemrég gyermeket szült színésznők abban versenyeznek, melyikük éri el a el elsőként a szülés előtt testsúlyát.

Versenyfutás az idővel

A sztárvilág üdvöskéi tudják, hamar leáldozhat fényesen virító csillaguk, ha kiesnek a köztudatból. Ezért aztán versenyt futnak az idővel, és sokszor hetek alatt leadják a terhesség alatt felszedett kilókat. Julia Roberts például - aki nemrég ikreknek adott életet - rendkívül gyorsan visszanyerte karcsú alakját. Éppúgy, mint Kate Hudson, aki 27 kilót hízott terhessége alatt, de kisfia születése után öt hónappal már ismét a régi volt.

Victoria Beckham is keszeg

Az aszott Victoria Beckham egy éve szülte meg harmadik gyermekét, Cruzt, majd rögtön nekilátott a fogyókúrázásnak. Az énekesnő állítólag könnyű, spanyol ételekből álló diétáját algapakolásokkal egészítette ki. David Beckham neje hetente kétszer csavartatta magát algába és fóliába, így sikerült leadnia tizenhárom kilót, és ezzel még inkább alultápláltnak tűnik. Persze az is elképzelhető, hogy a korábban többször is anorexiával vádolt, gyanúsan sovány énekesnő egyszerűen csak nem evett, és az algára fogta a dolgot. Britney Spears is megelégelte, hogy mindenki asszonyosodásáról beszél, ezért titokban lefogyott. Az énekesnő, fia születése után hat héttel már viszonylag karcsún mutatkozott a nyilvánosság előtt.

"Félelmetesnek tartom ezeknek a 'keszeg' nőknek a hadát" -vallja Tyler, aki szerint egészségesen nem lehet két hónap alatt szupervékonyra fogyni. Szakértők szerint szülés után hetente fél kiló fogyás a normális és kellemes, és leginkább egészséges diétával és némi tornával ajánlatos ezt elérni.