Liv Tyler orrformája alapján kislányra számít

2004.12.08. 16:38
A Gyűrűk ura tündéjének orra kiszélesedett a terhesség alatt. Liv Tyler egy nőismerősétől tudja, ez azt jelenti, hogy lánya lesz. A színésznő nem vesz részt több médieseményen a szülés előtt. Néhány héten belül várja a bizonytalan nemű babát.

Rövidesen megszületik Liv Tyler gyermeke, akinek nemére az eddigi ultrahangvizsgálatokon a szülők nem voltak kíváncsiak. A színésznő, aki legutóbb a Sundance fesztiválon jelent meg, és tekintélyes hasával parádézott, a szülésig már nem szeretne több médiaeseményt vállalni. A filmezés mellett egyelőre egy kozmetikai cég arca, de újabb szerepeket a szülés után vállal csak.

A bantu-orr kislányra utal

#alt# Arra viszont a nyilvánosság előtt vállalkozott, hogy egy bizonytalan eredetű bölcselet szerint megállapítsa születendő gyereke nemét. Liv Tyler hallotta ugyanis, hogy az orr alakjából következtetni lehet arra, kisfiúval vagy kislánnyal várandós.

A színésznő egyik nőismerőse szerint ha valaki lánybabát vár, akkor kiszélesedik az orra. A Gyűrűk ura című filmtrilógia tündehercegnője pedig úgy látja, az orra szélesebbé vált a terhesség alatt, így nagy a valószínűsége annak, hogy a Spacehog nevű zenekarból ismert Royston Langdon brit zenész első gyereke kislány lesz.

Csak egészséges legyen

A terhesség végéről Liv annyit árult el, még mindig fél az anyaságtól, mert óriási felelősséget jelent. Amikor pedig arról kérdezték, lány- vagy fiúunokával szeretné-e megajándékozni Steve Tylert, a világ összes szülőjének mondatával válaszolt: mindegy, csak egészséges legyen.