horoszkóp

Liz Hurley Hugh Grant ujját szopta

2005.06.29. 17:30
Liz Hurley pofátlanul szopogatta volt pasija ujját, miközben Hugh Grant csaja hangosan káromkodott. Ráadásul az egyik londoni galéria hamarosan kiállítja Grant kurvás afférjának helyszínéről készített festményt.

Elton John rengeteg pénzből megrendezett villantós partiján, ahova az Ananova hírportál szerint kizárólag A-kategóriás sztárok hívtak meg, összetalálkozott a régi szerelmespár, Liz Hurley és Hugh Grant. Az Igazából szerelem sztárja mintegy tíz évet töltött Hurley-vel, mígnem egyszer csak rajtakapták egy autós kurvával Los Angelesben, amit a modell igencsak zokon vett.

Viccnek szánta

Hurley valószínűleg úgy gondolta, eljött a bosszú ideje, és egy óvatlan pillanatban odalopózott a színész mellé, bekapta Grant ujját, és erotikus hangok közepette szopni kezdte. Persze az is lehet, hogy nem bosszúnak szánta, hanem egyszerűen ehhez volt kedve.

Az A-kategóriás sztárok szerint azonban rendkívül kínosra sikeredett a szopás, mert ott állt Grant mellett jelenlegi partnere Jemima Khan. Hurley viszont okos volt, mert akkor bonyolította le az akciót, mikor az ő pasija, leendő férje, Arun Nayar éppen kiment a teremből. Hurley állítólag viccnek szánta az egészet, de azzal nem számolt, hogy az A-kategóriás sztároknak nincsen humorérzéke, a fő-fő A-nak, Jemima Khannak meg aztán végképp nem volt. Egy darabig tátott szájjal nézte, ahogy Liz Hurley pofátlanul pasija ujját szopja, majd többször hatalmasat káromkodott és kirohant a teremből. Hugh Grant utána ment, de a szemtanúk szerint kemény munkával sem sikerült kiengesztelnie.

Megfestették

Pedig szegény színésznek igen csak rosszul állt a szénája a prostituáltos eset után, évekbe telt, mire kiheverte Liz Hurleyt, komoly kapcsolata éveken át nem volt. Jemima Khannal való kapcsolatát hónapokig titkolta, végül azonban bevallotta, valóban összemelegedett Imrah Khan krikettbajnok elvált feleségével. Lassan egy éve van együtt a milliomosnővel, akinek már két gyermeke is van. A színésznek Hurley óta ez az első komoly kapcsolata, így igazán nem hiányzott neki az ujjszopogatós eset.

Nem beszélve arról, hogy a prostituáltos melléfogás - amiért utólag elnézést is kért - ismét aktualitást kapott, Charles Saatchi angol műgyűjtő ugyanis éppen a napokban vásárolt egy festményt, mely azt a helyet ábrázolja, ahol Grantet rajta kapták. Illetve rögtön kettőt vett, a másikon azt a helyet öntötték olajba, ahol Wynona Rydert érték tolvajláson négy évvel ezelőtt. Dwayne Moser amerikai művész ugyanis kifejezetten arra specializálódott, hogy festményeket készít olyan helyekről, ahol celebritások kínos jelenetei játszódtak, majd drága pénzért eladja őket. A Hugh Granttel történt kínos eset Sunset Boulevard-i helyszínét állítólag 6000 fontért adta el Saatchinak, viszont jó hír, hogy a festményt kiállítják, és a jövő évtől bárki megtekintheti Londonban.