A sajtó most fotósával boronálta össze nem éppen ifjú színésznőt. Ő tiltakozik minden ilyen feltételezés ellen, nyugalomra vágyik.

Elizabeth Taylor tagadja, hogy kilencedszerre is házasodni készül. A 74 éves színésznő elmondta, hogy nem randevúzgat Firooz Zahedivel, és nem készül vele frigyre lépni - adta hírül a BBC News. Zahedi 1970-es évek közepe óta a sztár személyes fotográfusa a filmprojektjeiben.

Taylor, aki kétszer is hozzáment Richard Burtonhoz, elmondta: "Nem vagyunk, nem voltunk és nem leszünk romantikus kapcsolatban". Majd hozzátette, hogy a saját személyes élete és tervei, a jövőben is személyesek szeretnének maradni. Zahedit a dáma mint egy régi, kedves barátot jellemezte.

Taylor legutolsó házassága Larry Fortenskyvel, a kőművessel 1996-ban végződött válással. Nem ez volt az első alkalom, hogy a kétszeres Oscar-díjas színésznő arra kényszerült, hogy nyilvánosan cáfolja a vele kapcsolatos híreket. Ebben az évben már megjelent CNN talk show-jában, hogy cáfolja, hogy azt a pletykát miszerint ő Alzheimer-kórban szenvedne.