horoszkóp

Szülinapnak álcázták Liz Hurley esküvőjét?

2004.11.08. 15:05
Több száz pezsgő, rengeteg virág, több mint 27 milliós költségvetés. Liz Hurleyról sokan biztosra veszik, férjhez ment a hétvégén. A család pedig azt állítja, csak barátja, Arun Nayar negyvenedik születésnapját ünnepelték ilyen fényűző módon egy indiai hotelben.

Liz Hurley két napos partit rendezett a hétvégén kedvese, Arun Nayer negyvenedik születésnapja alkalmából a férfi szülőhazájában, Indiában.

aKét nap, két éjjel

A barátoknak tartott pénteki buli után a szombati mulatság már kora délután elkezdődött a Devigarh Fort Palace Hotelben. A 39 éves színésznő és üzletember kedvese elefántháton parádézott a környéken. Egy hagyományos indiai szertartás szerint a pár tevék mögött haladt és üdvözölte a partin résztvevő vendégeket.

Naplementekor kezdődött a tánc. Az estén hatvan vendég vett részt, akiket száz fellépő szórakoztatott. Köztük Jagganth Singh Gehlot, az egyik leghíresebb indiai énekes. A bulvárlapok információi szerint a parti nemcsak Nayar születésnapja miatt volt ennyire fényűző, hanem a pár ez alkalommal örök hűséget fogadott egymásnak. Azt azonban, hogy esküvő lett volt a kétnapos buli, a család nem erősítette meg.

Lagzi lehetett

Több jel is arra utal, hogy szombaton összeházasodott a pár. Egyrészt az indiai útra Lizt elkísérte édesanyja, Angela, és a színésznő kétéves kisfia, Damian is (akinek édesapjával, Steve Bing producerrel Liz hosszú ideje nem tartja a kapcsolatot). Másrészt a háromnapos foglalás a radzsisztáni hotelben, és a buli költsége kis híján 27 millió forintba került, amelynek javát az Estée Lauder arcaként is ismert Liz fizetett.

"Senki nem akarta elárulni, menyegzőt tartottak-e" - mondta a hotel személyzetének egyik tagja, akit a Sun című újság idéz" - Rengeteg virágot rendeltek a bankettre, és száz meg száz pezsgőt ittak a legdrágábbak közül".