horoszkóp

Elizabeth Jaggert félmeztelenül fotózták kiskorában

-b-
2005.01.06. 16:29
Mick Jagger modellként dolgozó lánya, Elizabeth azt állítja, egy fotós tizenöt éves korában arra kényszerítette, hogy félmeztelenül álljon neki modellt.

A most húszéves Elizabeth Jaggernek egyik első munkája során gyűlt meg egy fényképésszel a baja. Az erőszakos fotós ráadásul nő volt, nevét azonban az Elle Girl magazinnak nyilatkozó Elizabeth nem volt hajlandó elárulni.

Paparazza

Elizabeth Jagger
Elizabeth Jagger
"Tizenöt éves koromban volt egy munkám, ahol a fotós egyszerűen nem tudta, hogy hol a határ. Először egy átlátszó felsőt adott rám, aztán pedig még a vécébe is utánam jött, és megpróbált fotókat készíteni rólam" - mesélt megalázó kalandjáról a lapnak.

A fotómodell attól tart, hogy a helyzet azóta csak romlott. "Amikor én dolgozni kezdtem, a csajok nem voltak ennyire fiatalok. Mostanában azonban tizenhárom éves csajok is feltűnnek a milánói kifutókon" - nyilatkozta.

Gyanúsan sovány

Elizabeth, aki jelenleg a Lancome kozmetikai cég arca, sokak szerint veszélyesen lefogyott az elmúlt év során. A modell azonban tagadja, hogy anorexiás lenne: "Napi ötször étkezem. Egyszerűen csak gyors az anyagcserém."