Liz Hurley barátja csúnya válás elé néz

fzs
2005.04.15. 13:27
A szupermodell három éve jár Arun Nayar indiai származású milliárdossal, akihez tavaly nyáron ment volna hozzá - ha a férfinek nem volna felesége, aki ráadásul minél többet szeretne kihozni a válásukból. A férj lerombolt önbizalomra hivatkozik a válási papírokban, a nő óriási összeget követel lelépési díjként.

Kemény meccs lesz Liz Hurley vőlegénye, Arun Nayar válása előző feleségétől: az elhagyott nő mindent megtesz, hogy férje megérezze majd a hiányát - annak a nagyobb pénzösszegnek, amit lelépési díjként követel. Az olasz származású feleség, Valeria Pedroni 1997-ben ment hozzá Nayarhoz, aki a most Mumbaiban benyújtott, 22 oldalas válási dokumentum szerint folyamatos lelki terrort élt át neje mellett, és ez önbizalmát is nagyon megviselte. A periratok szerint a nej emellett folyamatosan pénzt, méghozzá nagyon sok pénzt követelt férjétől, aki mindezek miatt már haza sem mert menni örökösen vele hisztiző feleségéhez.

Férj, rideg tartáson

Arun Nayar és Liz Hurley
Nayar azt is elpanaszolja az iratokban, hogy Pedroni mindig nagyon durván bánt vele, és légből kapott, de annál vadabb gyanúsítgatásaival folyamatos lelki terror alatt tartotta. Az asszony azonban nem vetette meg férje pénzét, ha arról volt szó, hogy saját költekező életstílusát finanszírozza belőle, ami miatt Nayar most azt írja: "folyamatos kétségbeesés közepette éltem, és ez a lelki egyensúlyomat is komolyan megviselte. Mindezek rossz előérzettel töltöttek el, úgy éreztem, testi-lelki veszélybe kerülhetek, ha továbbra is benne maradok ebben a kapcsolatban." A feleség édesanyja, Anna Maria azonban dühöngve fakadt ki: "Micsoda hülyeség ez?! Ha valaki, hát Valentina volt az, akinek kínszenvedés volt ez a házasság!"

Lépj le, drágám

A milliárdos - aki textilipari cégvagyon örököse - 620 ezer fontos lelépési díjat ajánlott Pedroninak két éve egy gyors válásért, de a Mirror című angol bulvárlap szerint most újra szeretné tárgyalni ezt az ajánlatot, mert úgy érzi: neje azóta is csak az időt húzza és hitegeti. Nayar most abban reménykedik, hogy május 5-én végül mégis kimondják a válást, és így végre feleségül vehetné Hurleyt, akivel már három éve járnak együtt.

A 40 éves szupermodell és színésznő már tavaly is nagy, indiai szertartású esküvőt tervezett, és a hírek szerint hindi nyelven is megtanul addig, hogy saját anyanyelvükön tudjon beszélni vőlegényével és annak családjával. Az esküvővel már csak a válás kimondását várják, de Hurley addig is talált magának elfoglaltságot: a héten mutatták be a Harrodsban saját tervezésű bikinikollekcióját.