Hurley Indiában folytatja a férjhezmenést

2007.03.05. 17:29
A szupermodell és férje pénteki esküvőjük után hétfőn a férj szülőhazájába, Indiába utazott, hogy ott is kimondják az igent.

Vasárnap délelőtt az indiai Mumbai repterén fotósok hada várta a frissen férjezett angol szupermodellt, Liz Hurleyt és indiai származású üzletember férjét, Arun Nayart, akik azért érkeztek az országba, hogy az angol ceremónia után itt a helyi szokások szerint is férj-feleség legyenek.

Már férj és feleség

Hurley pénteken teljes titokban ment férjhez Nayarhoz, akivel már 2003 óta él együtt. Akkor a délnyugat-angliai Sudeley várában kerítettek sort egy szigorúan titokban levezényelt polgári szertartásra, majd szombaton hatalmas partit rendeztek barátaiknak az összes ilyenkor elvárható külsőséggel, Versace-ruhával és Chopard-gyűrűvel. A partit követően a pár azonnal Nayar szülőhazájába, Indiába indult, hogy ott a helyi szertartások szerint is összeházasodjanak.

Az illusztris vendégek közt Sir Elton John volt a legkihívóbb, aki kék-fehér melegítőben, lila helikopterrel érkezett férje oldalán, valamint Eva Herzigova és a dizájner Valentino. A szupermodellnek Steve Bing-gel folytatott viszonyából született kisfia, Damian is jelen volt, előző barátja, Hugh Grant azonban nem tűnt fel a vendégek közt, bár az autóját többen látni vélték a környéken.